61% 96 szavazat
Örömóda

Örömóda

Ode to Joy
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
21
Szereplők (21)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Péter  
Martin Freeman
Morena Baccarin
Martin Freeman
Morena Baccarin
Martin Freeman
Morena Baccarin
Jake Lacy
Morena Baccarin
Martin Freeman
Jake Lacy
Morena Baccarin
Morena Baccarin
Martin Freeman
Jake Lacy
Morena Baccarin
Martin Freeman
Jake Lacy
Morena Baccarin

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Charlie ritka betegségben szenved, ha erős érzelem éri, az izmai lebénulnak, s bár a tudatánál van, nem tudja befolyásolni az állapotát. A könyvtárosként dolgozó férfi már hozzászokott, hogy bármilyen megható családi esemény vagy örömteli pillanat életveszélyes lehet számára, arra azonban nem… Több


Rendező: Jason Winer
Író: Max Werner
Forgatókönyvíró: Chris Higgins
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.04.12.
 
2020.12.16 freeman

legújabb vélemény

Király film.

0
 
2020.03.30 penci

A betegség komolysága miatt a műfaji besorolás ellenére is drámára számítottam; ennek ellenére az Örömóda egy imádnivaló vígjáték. Egy igazi drágakő Martin Freeman tökéletes alakításával. Az egész film nagyszerű, minden eleme a helyén van. Érdemes belevágni.

0
 
2020.03.31 TPetty

Azt hiszem, igazából csak azért néztem végig, mert érdekelt, mi lesz a beteg csávó sorsa. Vígjátékként kevésbé nyerő, van egy-két megmosolyogtató jelenet, de igazán jóízű nevetést belőlem nem váltott ki. Viszont a történet érdekes, a karakterek szimpatikusak, de arra senki ne számítson, hogy könnyesre neveti magát!

1
 
2020.04.08 miki

Hát, nekem ehhez a filmhez jócskán kellett türelem. Valahogy annyira lassú volt a történetvezetés, hogy néha el is vesztetem a szálat, ami nem gáz, mivel nincs túlbonyolítva a sztori. Ettől függetlenül nálam ez nem igazán lépte át az egyszer nézős kategóriát.

0
 
2020.04.03 Péter

Nálam ez nagyon egyszerű: Martin Freemannel én bármilyen filmet meg tudok nézni. Az Örömóda szerintem közel sem annyira mélyenszántó filmalkotás, mint amilyennek próbálja beállítani magát, mégis nagyon tartalmasnak gondolom. Szerintem kellemes hangulata van, és a karakterek is nagyon életszerűen viselkednek.

0

A film összbevétele 6 151 dollár volt (imdb.com).

#1