Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Besütizve
 
citizenfour99   2016. 03. 07.

legújabb vélemény

Emlékszem, mikor először láttam, még a lazulgatós éveimet csapattam, és egyből beleszerettem a filmbe, a szereplőbe, akinek most nemjut eszembe a neve, de nagyszerüen játsza azt a szerepet amit egy totálszétcsapott csajszinak kell :D Élethű ez hidjétek el, sok fless megtörténhet az emberrel. Zseniális film. Számomra pop-kulturális szintekig nőtt az évek során. Nézzétek meg, nem bánjátok meg.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Totális agyhalál. :D Néha kell ilyeneket is nézni, nyilván nem szolgál hatalmas mondanivalóval, és szórakoztatni sem a szokásos módon szórakoztat. Kiégeti az agyat, kész.


 
somi   2015. 11. 23.

Nem is nagyon lehet mit írni a filmről, csak annyit, hogy kötelező látni! Le kell ülni a képernyő elé, kikapcsolni az agyat - máskülönben rengeteg agysejtünk elpusztulhat! - és szórakozni egy jót. :D

Anna Faris
Anna Faris
Anna Faris

A film összbevétele 179 381 dollár volt (imdb.com).

 

A film hazai pályán 9,397 dollárt keresett, míg világszerte 179,381 dollárt hozott, ami azt jelenti, hogy 94.8%-al többet hozott külföldön.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.