Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
19
Szereplők
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
Az utóbbi időkben egyre inkább szerzői hangvételű történelmi filmekkel jelentkező Christian Petzold (Phoenix bár) nagy fába vágta a fejszéjét: a híres kommunista írónő, Anna Seghers 1944-ben megjelent regényét, a Tranzitot adaptálta mozivászonra. több»
 

Christian Petzold François Ozon ajánlására szerződtette Paula Beert a főszerepre. "Lenyűgözött, hogy mindössze 22 évesen milyen érettséget sugároz. Megvan a kellő tapasztalata, ugyanakkor ott van benne a fiatalos báj is. Soha nem találkoztam még hasonlóval" - méltatta a színésznőt a rendező.

(hp )
 

A film eredetileg 1940-ben játszódott volna, csakúgy, mint az azonos című könyv, de a rendező, Christian Petzold végül úgy döntött, hogy történelmi film készítése helyett a napjainkba ülteti át a cselekményt.

(hp )
 

Christian Petzold rendezőnek korábbi filmjeinek forgatókönyvírója, Harun Farocki ajánlotta a figyelmébe a Tranzit című regényt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.