2020.04.01 16:54 Yosihiro Olvasottság: 157x
0

Lucy in the Sky

Megtekintettem ezt a filmet, és igazából azt mondom, hogy a sci-fi kategóriát kicsit elkerülték a látottak. Bár hozzá kell tennem, hogy az űrben is játszódnak jelenetek, de kérem...

Szóval visszatér a Földre a főhős, és én azt mondom, nem a realitását veszti el, hanem önmagát. Ezt a jelenséget, "betegséget" vagy viselkedésformát már akár régebben érezhette, és ez akkor kerül nála felszínre, amikor az űrben a gondolatai, emlékei "elszállnak". A visszatérés utáni események viszont már elég furcsák, főleg, ahogy a családban viselkedik. Ez nem természetes dolog, de tény, hogy egy asztronautának nehezebb feldolgozni a dolgokat, mint egy átlagos embernek.

Lucy in the Sky

Szóval ez a film egy átlag családról is szólhatna, ahol a feleség megcsalja a férjét, mert nem érzi már a szerelmét. Ettől függetlenül a film továbblép ezen, és a családot elhagyva féltékenység mellett még "akciót" is tervez a büntetésre. A végkifejlet pedig – mondjuk úgy – elgondolkodtató, hiszen, ha meghalt volna, akkor drámaian véget ér a történet, de nem, egy méhkast épp takarító vagy mézet szedő képjelenettel zárják a sorokat, minta a főhős fejében ezernyi darázs duruzsolna. Ebből arra következtetek, hogy a világűr és a realitás még mindig nincs rendben a főhősnél.

Összességében a történet jó, a képi effektek és vágás remek. A szereplők közül csak Natalie P-t tudom kiemelni, aki szerintem jól játszotta a szerepét, de amúgy az egyik kedvenc női szereplőm. A zenei aláfestés és effektek is jók, így a film megérdemli a négy csillagot. Az öt csillagot azért nem adom meg, mert igazából nekem nem azt adja vissza, amire számítottam, de ettől függetlenül nézhető. És igen, erre a filmre sem érkezett még komment; érdekes.

Üdv, Yosi

dráma | sci-fi

Miután sikeres űrbeli küldetése után Lucy Cola (Natalie Portman) viszatér a földre, úgy érzi, a földi valóság már nem ugyanazt jelenti számára, mint korábban. Mióta teljes... több»

0