A kis hableány közelgő adaptációja lesz a leghosszabb élőszereplős Disney-remake. A film játékideje 2 óra 15 perc, ami 50 perccel hosszabb, mint a John Musker és Ron Clements által készített eredeti animációs film. 

Az új adaptáció nem egy felvételről felvételre készült remake lesz, hanem a klasszikus történet modern újragondolása. Az élőszereplős remake-ek hosszabb játékidejének trendje nem új keletű, mivel ezek a filmek általában kiterjedtebb akciójelenetekkel és történetekkel rendelkeznek, mint az eredetiek. 

A kis hableány meglepő hossza annak tulajdonítható, hogy új dalokat is készítettek, többek között egy dalt Eric hercegnek, egy dalt az emberi Arielnek, valamint egy duettet Eureka és Sebastian között, amelyet Alan Menken és Lin-Manuel Miranda komponált. 

A Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy és Javier Bardem főszereplésével készült film május 25-én kerül a mozikba.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»