Nem bírod ki röhögés nélkül: Ryan Reynolds vaszektómia koktéllal (!) ünnepli az Apák napját (videó)

Közeledik az apák napja, amelyet a világ számos pontján eltérő időpontban szoktak ünnepelni. De a legelterjedtebb, vagyis a legtöbb országban a dátum hivatalosan mindig június harmadik vasárnapja. Ez érvényes hazánkban és ez érvényes az USÁ-ban is. Így az ünnep idén június 19-én, tehát másfél hét múlva lesz esedékes.

Ebből az alkalomból állt össze egy mókás videóra Ryan Reynolds és Nick Cannon. Igazán egyiküket sem kell bemutatni, hiszen mindkét színész ismert jó humoráról, amit most meg is mutattak. A video központi eleme az Aviation Gin, amely részben Ryan Reynolds tulajdonában van.

A video elején Nick Cannont láthatjuk, aki a közelgő apák napja alkalmából úgy dönt, hogy elkészíti az Aviation Ginből a legendás vaszektómia koktélt! Hogy miért éppen azt? Nos, legyen elég annyi, hogy a színész humoristának jelenleg nyolc gyermeke van több házasságából is…

Szóval mi is az a vaszektómia koktél? Alapja tehet az Aviation Gin, de először 30 ml áfonyalét és 90 ml tonikot kell összeönteni, majd egy kevés citromlevet önteni hozzá. Ehhez jöhet zárásként a 45 ml Aviation Gin, mindezt egy magas pohárba töltve. Díszítésnek pedig egy szelet narancs mehet a pohár szájára.

A videóban természetesen Ryan Reynolds is felbukkan, aki félúton átveszi a stafétát Nick Cannontól. Hanyagul odaveti neki, hogy neki nagyobb szüksége van „egy vaszektómiára”, hiszen három gyermeke is van. Erre Nick közli, hogy az semmi, neki nyolc is van, mire Ryan Reynolds kiköpi az italt.