Nem várt fordulat Johnny Depp bírósági perében?

Johnny Depp és Amber Heard még 2016-ban jelentették be, hogy elválnak, bár ekkor még nem lehetett sejteni, hogy az eset hatalmas botrányba torkollik.

Heard 2018-ban a Washington Postban megjelent cikke volt a gyújtópontja az eseményeknek, amelyben a színésznő azt állította, hogy volt férje számos alkalommal bántalmazta őt házasságuk alatt. Mondani se kell, hogy a hír hatalmas felháborodást keltett, Deppet pedig szinte azonnal menesztette a Disney a Karib-tenger kalózaiból.

Azt ezt követő időszak eseményei szinte mind azt vetítették előre, hogy Depp színészi karrierje teljesen romokba dőlt, az elmúlt időszakban azonban mintha tisztázódni kezdene a helyzet, Depp pedig folyamatosan vissza kezdi nyerni alaposan megtépázott renoméját.

A színész korábban rágalmazás gyanújával beperelte volt feleségét a már említett cikk miatt, az ügy során pedig további kínos részletek kerültek nyilvánosságra azzal kapcsolatban, hogy Heard több információt is elhallgatott, illetve valótlan dolgokat állított.

Így került a képbe nem más, mint Elon Musk is, akivel válópere után Amber Heard egy rövid ideig gyengéd kapcsolatot ápolt. Musknak a továbbiakban át kell majd adnia a hatóságoknak Hearddel folytatott minden korábbi üzenetváltásait.

Bár az ügynek ezzel egyelőre még nincs vége, mindenesetre az elkövetkezendő hónapok nagy valószínűséggel további fordulatokat tartogatnak majd.