Nem vicc, Jason Statham jet-skivel és szigonnyal száll szembe a cápákkal

Az Asylum stúdiótól már megszokhattuk, hogy előszeretettel gyárt cápás filmeket. Teljesen mindegy, hogy egy tornádó kapja fel őket és dobálja egy szárazföldi kisvárosra vagy egy pocsolyában cirkálnak, esetleg egyenesen a sivatagi homokban. Sőt, az is megszokott, hogy a cápáknak két feje van, zombi vagy épp robot. Hogy az óriáscápákról már ne is beszéljünk. De óriáscápáról nem csak ők forgattak az elmúlt években. Emlékszünk még a Meg – Az őscápa 2018-as őrületére? Na, idén jön a folytatás, ami még őrültebb lesz.

Az első filmben egy elvileg több millió évvel ezelőtt kihalt megalodon bukkan fel a világ óceánjaiban, amely természetesen nem csak az állatvilágot, hanem az embereket is csócsálni kezdi. Végül az a mélytengeri búvár néz vele farkasszemet, aki egyébként azért is felelős, hogy a lény kiszabadul a Mariana-árokbéli fogságából.

Ezt a búvárt Jason Statham alakította, akitől egyébként sem áll távol a búvárkodás. És ezt a tudását idén nyáron újra kamatoztathatja a Meg 2. - Az árok című folytatásban. A film sztorijáról alig tudni valamit, viszont a jelenleg zajló CinemaCon alkalmából már egy szűk közönségnek megmutatták az első előzetesét. Aki látta, aszerint még őrültebb és még valószerűtlenebb akciókra készülhetünk. Egy ponton Jason Statham egy szál szigonnyal pattan majd jet-skire, hogy megküzdjön egy cápával. Ami pedig a megalodont illeti, már nem is egy, hanem több fog cirkálni a tengerekben.

A Meg – Az őscápa 2: Az árok a tervek szerint augusztusban kerülhet a mozikba. A rendezői széket ezúttal Ben Wheatley foglalta el, Jason Statham mellett pedig olyan színészeket láthatunk majd mint Cliff Curtis, Sienna Guillory, Page Kennedy, Wu Jing vagy Skyler Samuels.