Netflix: 4 kiemelt újdonság ezen a héten, melyekről kár lenne lemaradni (7. hét, 2024)

Ezen a héten sem maradunk újdonságok nélkül a legnagyobb streaming szolgáltatónál. A Netflix egészen változatos műsorral készül az előttünk álló napokban, hiszen jön két már befutott sorozat új évada, egy romantikus vígjáték és egy történelmi doku is. A főszerep ezúttal a futballé, a szerelemé és az atombombáé!

A sort február 13-án a Sunderland, amíg csak élek - 3. évad című doku-sorozat nyitja. Ennek első évada még 2018-ban jelent meg, majd kapott egy folytatást 2020-ban, most pedig itt az utolsó évad. A Sunderland nem tartozik az angol labdarúgás legerősebb csapatai közé, szurkolói mégis egy életen át kitartanak mellette. A doku nem csak a klub hétköznapjaiba enged betekintést, de az észak-angliai ipari város lakóinak életébe is.

Amíg a fiúk focit néznek a TV-ben, addig a lányok átkapcsolhatnak a szerelemre, méghozzá a vak szerelemre! A Vak szerelem - 6. évad a valóságshow legújabb évada, amelyben a lényeg továbbra is változatlan: a szereplőknek vakrandikon kell részt vennie, úgy ismerkednek egymással, hogy közben nem láthatják a beszélgetőpartnerüket. Így hamarabb alakulhat ki egy bensőséges kapcsolat, mintsem a puszta fizikai vonzalom. Évadpremier február 14-én.

Valentin-napon egy másik újdonságban is a szerelemé lesz a főszerep a Netflixen. A Nem kispályás egy vadonatúj romantikus vígjáték, amely egy New York-i sportújságíróról szól. Mack barátaival kitalált egy pontozásos játékot, ami a lányok és fiúk felszedéséről szól. Csakhogy egy nap tényleg beleszeret az egyik kiszemelt célpontba.

Végül, de nem utolsósorban egy történelmi-életrajzi dokumentumfilm is érkezik. Az Einstein és a bomba címe elég beszédes. A világ talán leghíresebb fizikusának az atombomba megszületéséhez való kapcsolatát boncolgatja. Az archív felvételek és a dramatizálás ötvözésével a tudományos zseni, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és azt, hogy munkássága hogyan változtatta meg a történelem menetét. Premier február 16-án.

#4

dokumentum | történelmi

Netflix

Az archív felvételek és a színészi játék ötvözésével a dokumentumfilm-sorozat a zseniális tudós, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és bemutatja,... több»

Az archív felvételek és a dramatizálás ötvözésével a tudományos zseni, Einstein életének kulcsfontosságú pillanatait tárja fel, és azt, hogy munkássága hogyan változtatta meg a történelem menetét.
#3

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel, váratlanul beleszeret az egyik célpontba, és megtanulja, mi kell ahhoz, hogy az egyszerű pontszerzésből hosszútávú játék legyen.
#2

romantikus | valóságshow

Netflix

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey. több»

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey.
Nincs lenyűgözőbb időnként, mint a focirajongók elszántsága és kitartása kedvenc csapatuk mellett. A dokumentumfilm Sunderland csapatát mutatja be.