A 3-test probléma a Netflix sorozatokat rangsoroló toplistájának élére tört!

A streameren töltött első teljes héten a sorozat 15,6 millió megtekintést ért el - ez jelentős növekedés a debütáló hétvégéhez képest, így nemcsak a sorozatok közt lett csúcstartó, hanem egy csapásra a Netflix legnézettebb címévé is vált március 25. és 31. között!

Összesítésben eddig 26 milliós megtekintésnél tart a könyvadaptáció, amelynek nehezen emészthetőségéről már többen is cikkeztek. Épp emiatt kérdéses volt, hogy vajon eléri-e majd egyáltalán a mostani sikerességet, ezért is nagy hír ez most a Netflix háza táján.

Az, hogy a következő hetekben hogyan teljesít, sokat elárul majd a távolabbi jövőbeni esélyeiről.

Hogyan rendeződött át a toplista további része?

Az Úriemberek kissé kiesett a nézők kegyeiből, és az előző heti első helyről a 3. helyre esett vissza, 7,8M megtekintéssel.

Az Avatár - Az utolsó léghajlító szintén a hatodik hetét töltötte a listán 2,8M megtekintéssel, amivel az 5. helyre került. Jelenleg a sorozat közelít a 60 milliós össznézettséghez a február 22-i debütálása óta. Aang sztorijának retellingje az elmúlt másfél hónapban folyamatosan Top 10-es nézettséget produkált. 

Azonnal a listán debütált a dokudráma, a Testamentum: Mózes története a 2. helyen 13,5M nézettséggel, így ő volt az, aki beelőzte Guy Ritchie remek Úriemberek újrázását. 

A lista utolsó, 10. címe a stand-up különkiadás Dave Attell: Hot Cross Buns című műsora 1,5 milliós nézettséggel.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»