Netflix: Jön a sikersorozat folytatása, rögtön 2 új évadot rendeltek belőle

Ugye nem gondoltad, hogy a Ginny és Georgia második évadának utolsó jelenete a Miller család történetének a végét jelenti? 

A Netflix friss bejelentése szerint a Ginny & Georgia folytatódik, ráadásul két évaddal. Antonia Gentry, aki Ginnyt, Georgia lányát alakítja,így fogalmazott:

"Még mindig szürreális érzés" - mondta a Tudumnak a második évad januári premierjén. "A sorozat sikere olyan sokat jelentett nekem. Annál is inkább, mert annyi embert érintett meg világszerte."

A készítő Sarah Lampert már megtervezte a 3. és 4. évad történetét, a 2. évad sokkoló fináléja pedig megalapozta a következő évadot. Lampert elárulta, hogy a 3. évad új akadályokat, kapcsolatokat és kihívásokat hoz majd Ginny és Georgia számára is. 

A Ginny & Georgia második évada, amely olyan témákat dolgoz fel, mint a depresszió, az első szerelem, az anya-lány kapcsolat, négy egymást követő héten át vezette az angol tévés listát. 

Ha még nem láttad, a sorozat második szezonját a mafabos adatlapról is elindíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Ginny és Austin tényleg elszökött? Mi a helyzet Ginny és Marcus kapcsolatával? Ha már a szerelemnél tartunk, vajon Georgia és a polgármester esküvője tényleg megtörténik?... több»