Nem kis botrányt okozott a Netflix  tavaly évben megjelent Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori sorozata, amely a legfrissebb hírek szerint folytatást kap.

A streamingszolgáltató Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story címmel jelentette be a második évadot, amelyben ezúttal Cooper Koch alakítja majd Erik Menedezt, akit testvérével együtt 1996-ban ítéltek el szüleik, Jose és Mary Louise "Kitty" Menendez meggyilkolása miatt. A testvérek beismerték tettüket, amelyet fizikai és szexuális bántalmazással indokoltak. A Lyle Menedez szerepében Nicholas Alexander Chavez lesz majd látható.

Az ügyet idén májusban nyitották meg újra, miután Erik és Lyle Menendez kérvényt nyújtottak be arra vonatkozóan, hogy tárgyalják újra az ügyüket, így a sorozat cselekménye egy valós időben játszódó cselekményt is tartalmaz majd. 

Egyelőre kérdéses, mikor is kezdődnek majd a munkálatok, mivel a Netflix még a jelenleg is zajló írósztrájk előtt folytatta le a castingolást, így ezzel kapcsolatban a streamingszolgáltató nem szolgált információval.

dráma | életrajzi | krimi

A Milwaukee-i szörny története az áldozatok szemszögéből és a rendőrség hozzá nem értésének köszönhetően, amely lehetővé tette a wisconsini születésű gyilkos többéves... több»