Netflix: Már tudjuk, mikor jön A korona utolsó évada, itt az előzetes

A Netflix A korona esetében is két részben mutatja be a hatodik, azaz a záróvadot.

Jó hír tehát, hogy A korona - 6. évad első négy epizódja már novembertől elérhető lesz a platformon, az utolsó két részre azonban december 14-ig kell várniuk a sorozat rajongóinak. 

Bár a Netflix eddig nagyrészt ragaszkodott a binge-modellhez, vagyis a tévés évad összes epizódjának egyszerre történő kiadásához, korábban is volt már olyan, hogy a debütálást kettéosztotta: 2022-ben a Stranger Things 4. évadjának hét epizódja májusban jelent meg, az utolsó két epizódot pedig júliusig visszatartotta.

Peter Morgan történelmi drámasorozata a 90-es évek végét és a 2000-es évek elejét dolgozza fel, amelyet Diana hercegnő tragikus halála határozott meg. Egy belső forrás a Variety magazinnak elmondta, hogy a sorozat alkotói különös tapintattal igyekeztek a történéseket adaptálni, a hatodik évadban pedig már Vilmos herceg és Kate Middleton románcának kibontakozása is látható lesz.

Csekkoljátok a széria beharangozó előzetesét.

dráma | történelmi

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»