Netflix: Nicole Kidman thriller sorozatát kötelező lesz látni

Nicole Kidman és Liev Schreiber lesz a főszereplője a Netflix új limitált sorozatának, a Tökéletes párnak (eredeti címén: The Perfect Couple). 

A két sztár főszereplésével készül Elin Hilderbrand azonos című thrillerregényéből az A-listás színészekkel teletűzdelt adaptáció. 

Kidman Greer Garrison Winbury gyilkossági-rejtélyregényírót fogja alakítani, aki fia és az Eve Hewson által alakított leendő menye esküvőjét tervezi. A cselekmény Hewson karakterét, Amelia Sacksot követi, aki éppen Nantucket egyik leggazdagabb családjába készül beházasodni, amikor egy holttest kerül elő a parton. Ahogy a cselekmény kibontakozik, mindenki gyanúsítottá válik a nyomozásban, amely úgy játszódik, mintha Kidman karaktere egy krimit írna épp.

A négygyermekes anya - akinek idősebb gyermekei, a 30 éves Isabella és a 28 éves Connor exférjével, Tom Cruise-zal közös házasságából, míg a kisebb lányok, a 14 éves Sunday és a 12 éves Faith pedig a countryénekes Keith Urbannal való jelenlegi frigyéből származnak - nemrég fejezte be legújabb, Special Ops: Lioness című kémthriller-projektjének forgatását Spanyolországban.

Az Oscar-díjas színésznő Kaitlyn Meade, a CIA ügynöke szerepét játssza majd az akciósorozatban, amelyben Zoe Saldana is szerepel. 

Schreiber - akinek két gyereke van Naomi Watts-tól - a vőlegény apját, Tag Winbury-t fogja alakítani a szereposztásban, amelyben Dakota Fanning, Billy Howle és Jack Reynor is szerepel. 

A sorozat forgatása áprilisban kezdődik, Jenna Lamia lesz a showrunner és executive producer, Susanne Bier pedig a rendező és executive producer. Az eredeti szerző, Hilderbrand szintén executive producere lesz a sorozatnak.