Csupán néhány hét van hátra a Fülig beléd zúgtam második évadának premierjéig, amelyhez végre előzetest is kaptunk.

Az Alice Oseman képregényén alapuló sorozat első évada sokak szívét elnyerte, így nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás. A sorozat története két tinédzser, Charlie Spring és Nick Nelson mindennapjait követi nyomon. Előbbi introvertált és álmodozó, de mindenekelőtt nyíltan meleg. Charlie nagyon hamar beleszeret a suli népszerű rögbi játékosa, aki úgy érzi meg kell küzdenie a saját szexualitásával, különösen azután, ahogy egyre megismeri és közelebb kerül Charlie-hoz.

A Fülig beléd zúgtam egy rendkívül megható szerelmi történet köntösében törekszik arra, hogy az LMBTQ+ közösséget, mindeközben egy tanulságos történettel is kíván szolgálni, nem csak a tinédzserek számára.

Hőseink a második Franciarországba utaznak, ahol kalandjaik folytatódnak, a széria főszerepeiben többek között Olivia Colman, Joe Locke, Kit Connor, Sebastian Croft, Thibault de Montalembert, Corinna Brown és Nima Taleghani láthatók.

A Fülig beléd zúgtam második évada augusztus elején debütál a Netflix műsorkínálatában, a sorozat adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül elindíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»