Egy vadonatúj Netflix dokumentumfilm készül bemutatni a popikon, Robbie Williams életét és pályafutását.

A négyrészes új dokumentumfilm, amely a Robbie Williams címet viseli, visszatekint Williams Take That napjaira és az azt követő szólókarrierjére.

Amikor először láthatod Robbie Williams-t az előzetesben, a színfalak mögött áll, feltételezhetően ott, ahol karrierje számtalan óráját töltötte. "Készen állsz?" - kérdezi valaki a kamera mögül. "Nah," válaszol Williams. "Igazán szerettem volna, ha másféle munkát választok." Természetesen az énekes több mint két évtizede csak egy munkával foglalkozik - és ez vezetett ahhoz, hogy ő legyen minden idők legnagyobb brit énekes-dalszerzője. Robbie Williams a szókimondó története a hírnév és a sztárság megszerzéséről, és, ahogy ő mondja, a „popkultúra világának középpontja” - minden e közötti fent és lent megélésével. A sorozat száz órányi intim, korábban soha nem látott személyes archív felvételt mutat be, és közelről követi magát Williamst.

A trailerben Robbie elmeséli, hogy 16 évesen csatlakozott a Take Thathez, mielőtt sikeres szóló karriert futott volna be,

„Úgy éreztem, mintha egyre többet adnék önmagamból olyannyira, hogy már nem ismered fel magam” - mondja. „A reflektorfényben senkiben sem lehet megbízni.”

A sztár emellett beszél egy idegösszeroppanásról is, amit „több ezer ember előtt” élt meg, majd hozzáteszi: „Ez az a dolog, ami tönkre tehetett volna, helyette viszont sikeressé tett.”

Ha szívesen megnéznéd a mini szériát, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dokumentum | életrajzi | zenés

Rekordokat döntögető szólókarrierjének 25 éve után Robbie visszatekint fiatalabb önmagára, és elgondolkodik a reflektorfényben töltött életéről. több»

Rendező: Joe Pearlman
Szereplők: Robbie Williams