Nézz körül 360 fokban a Resident Evil világában!

Ezerrel pörög a franchise utolsó része körüli marketinggépezet.

Már csak alig két hét, és a hazai mozikba is megérkezik a Resident Evil széria záróepizódja, A kaptár – Utolsó fejezet. A premier kapcsán sorra érkeznek az előzetesek, filmrészletek, poszterek, most pedig befutott egy izgalmas kedvcsináló, melyet Milla Jovovich vezete fel, és melyben 360 fokban nézhetünk körbe a Resident Evil világában.

Az Utolsó fejezet története szerint Alice és barátai versenyt futnak az idővel: az élőhalottak tábora egyre nő, s új mutáns szörnyek is megjelentek a térségben. Alice visszatér Raccoon City-be, ahol minden kezdődött egykor, s habár elveszítette természetfeletti képességét, mindent elkövet, hogy bosszú érdekében. Ehhez azonban egy minden eddiginél erősebb ellenfelet is le kell győznie. A célja: elszabadítani az ellenanyagot, mely elpusztítja a T-vírust.

 A korábbiakhoz hasonlóan a filmet Paul W.S. Anderson rendezte, míg a főszerepben természetesen  Milla Jovovichot láthatjuk, de a további szerepekben feltűnik egyebek mellett Ali LarterRuby RoseIain GlenWilliam Levy és Shawn Roberts is.

A Sony égisze alatt készülő A kaptár – Utolsó fejezet 2017. január 26-tól a hazai mozikban.