Noomi Rapace alapos kínzásnak veti alá Joel Kinnamant új filmjének előzetesében

Egészen sötét és hátborzongató filmmel készül az őszre Yuval Adler, amely teljesen más szögből közelíti meg a második világháború témáját.

A történet szerint Maja holokauszt túlélőként próbál meg új életet kezdeni férjével, a nőt azonban rendre rémálmok és traumák gyötrik. Maja egy nap azonban felismerni véli szomszédjában azt a férfit, aki a háború alatt borzalmas dolgokat követett el ellene, így elhatározza, hogy minden áron bosszút áll.

Már pusztán az előzetes alapján is mély és sötét helyekre rántja a nézőjét a The Secrets We Keep, az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban azonban Noomi Rapace azt is elárulta, hogy maga és filmes parntere, Joel Kinnaman számára is rendkívül megterhelő volt a forgatás.

“Hogy őszinte legyek, érzelmileg teljesen összeomlottunk. Joel és én egy olyan helyre nyitottunk ajtót, ahonnan rendkívül sötét és szorongató érzések szabadultak fel, ez az érzések peidig egyre valóságosabbá váltak” - nyilatkozta a színésznő.

A tervek szerint a The Secrets We Keep szeptember 16-én érkezik a mozikba, az online platformokon pedig október 16-tól válik elérhetővé.

dráma | thriller

Maja a holokauszt egyik túlélőjeként megpróbál új életet kezdeni férjével, a múlt árnyai azonban továbbra is körüllengik az asszony mindennapjait. Egy nap ráadásul azzal... több»