Ötödszörre is visszatér Schwarzenegger T-800-aA kép forrása: Paramount Pictures International

Jövőre forog az hatodik Terminator-film, melyben az addigra hetven éves Schwarzenegger is szerepelni fog.

Arnold Schwarzeneggert idén nyáron ismét a T-800-as kiborg szerepében láthatjuk Terminátor: Genisys című filmjében, azonban a legfrissebb információk szerint nem ez lesz a franchise utolsó filmje, melyben a testépítő legenda is szerepelni fog. Kalifornia korábbi kormányzója a The ArnoldFans-nek elmondta, hogy a 2016-ban forgatandó következő Terminator-filmből is kiveszi a részét.

Schwarzenegger – beleszámítva a hamarosan mozikba kerülő epizódot – a franchise eddig hat részéből ötben szerepelt, de a digitális trükköknek köszönhetően a 2009-es, az előző kultikus epizódokhoz képest nem túl sikeres Terminátor - Megváltásban is feltűnt.

A következő Terminator moziról nem sokat lehetett hallani eddig, és a színész most sem árult el részleteket. Annyi azonban jó eséllyel megtippelhető, hogy a széria következő része valamikor 2017-ben debütálhat.

A Terminátor: Genisys, melyben Schwarzenegger mellett olyan színészeket láthatunk, mint J.K. Simmons, Jai Courtney, Jason Clarke vagy Emilia Clarke 2015. július 1-től kerül a mozikba.