Már csak hetek kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Mandie Fletcher filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 7 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Romantikus film egy aranyos mopsszal a főszerepben? Ez alapján kihagyhatatlan randifilmnek ígérkezik a hamarosan a mozikban is megérkező Patrick - Ebbel szebb az élet.

A produkciót Paul de Vos és Vanessa Davies forgatókönyve alapján Mandie Fletcher rendezte (Fekete Vipera 2., Fekete Vipera 3.), aki a szkirpt megírásából is aktívan kivette a részét, míg a főbb szerepeket Ed Skrein, Jennifer Saunders, Peter Davison, Emilia Jones, Michael Chapman, Gemma Jones és Adrian Scarborough alakítják.

Íme tehát 7 tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film premierjére a színészek és stábtagok is magukkal hozták a kedvenceiket, így a vörös szőnyegen. Jennifer Saunders egy törpe agár társaságában jelent meg, de több spániel, mopsz és tacskó is végigvonult a vörös szőnyegen.
  • Beattie Edmondson a film premierjén a Reuters-nek adott adott interjújában nem győzte méltatni a film főszerelőjét, a Patrickot alakító mopszot. "Valószínűleg ő a legprofibb színész, akivel valaha lehetőségem volt együtt dolgozni."
  • A film premierjén a Patrickot alakító mopsz, Harley is feltűnt egy kék csokornyakkendőben a vörös szőnyegen.
  • A filmet eredetileg augusztus 24-én mutatták volna be, de 2017 novemberében a stúdió június 29-re módosította a premier az Egyesült Királyságban. Ezen a napon debütált volna a mozikban a Hangya és a Darázs is, melyet azonban a Marvel végül augusztus 3-ra halasztott a 2018-as labdarúgó világbajnokság miatt.
  • A Patrick - Ebbel szebb az élet a Disney égisze alatt újjászülető Buena Vista International első filmje.
  • A filmet javarészt negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 27 százalékon áll (2018. szeptember).
  • Beattie Edmondson a való életben Jennifer Saunders lánya. Ez az első alkalom, hogy anya és lánya együtt állt a kamerák elé. Beattie édesapja, Adrian Edmondson szintén szakmabeli, színész és humorista.

Hazai premierdátum: 2018.10.18.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: