Posztapokaliptikus hangulat az új Majmok bolygója-film előzetesében

A 20th Century Studios franchise legújabb darabja, amely több évvel a 2017-es A majmok bolygója: Háború eseményei után játszódik, visszatér legújabb fejezetének, A majmok bolygója: A birodalom előzetesével, amelynek premierje május 24-én lesz.

A film gyártása 2022 októberében kezdődött Sydney-ben, és 2023 februárjában fejeződött be.

A Pierre Boulle regényén alapuló franchise több mint 1,7 milliárd dollárt hozott már a világ jegypénztárainál. Az eredeti sorozat hat filmből állt, amelyeket 1968 és 2001 között mutattak be.

Ekkor jelentették be, hogy újraindítják a sorozatot, és 2011-ben adták ki első részét, A majmok bolygója: Lázadást. Ezt követte A majmok bolygója: Forradalom , 2014-ben és A majmok bolygója: Háború 2017-ben. A Disney 2019 áprilisában felvásárolta a 20th Century Foxot, és bejelentette, hogy a franchise-ban további filmek gyártására is számíthatunk.

Mivel Caesar az utolsó film végén meghalt, a modern A majmok bolygója saga negyedik része fiát, Corneliust követi majd, aki még csak gyerek volt az előző filmben. Corneliusnak tovább kell vinnie apja örökségét azáltal, hogy megakadályozza, hogy a majmok kiforgassák Caesar tanításait, és más főemlősöket rabszolgává tegyenek.

A franchise-hoz csatlakozva Owen Teague adja az alapot Cornelius hang- és mozgásrögzítéséhez. További új szereplők pedig olyan nagy nevek lesznek, mint: Kevin Durand, Freya Allan, William H. Macy és Peter Macon.

Mutatjuk a teljes előzetest!

akció | sci-fi

Sok évvel a legutóbbi események után számos majomtársadalom alakult ki az oázisban, ahová Caesar vezette társait. Eközben az emberek tovább fejlődtek vissza elvadult... több»