Hét évvel  Carrie Fisher halála után bemutatásra kerül a Wonderwell, amelyben a legendás színésznő posztumusz alakítása lesz látható.

A Deadline magazin értesülése szerint a Vertical Entertainment szerezte meg a forgalmazási jogokat a Vlad Marsavin rendezésében készült produkcióra. A Wonderwell a tervek szerint már június 23-tól megtekinthető lesz egy limitált vetítéssorozat keretében az AMC mozijaibanaz Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Írországban, ezt követően kerül majd sor a digitális forgalmazásra.

A történet szerint, egy híres designer, Ora Yana meghívja az Egyesült Államokból, Savannah-t, hogy vegyen részt egy olaszországi fotózáson. A közeli erdőben viszont él egy varázslatos teremtmény, Hazel aki rövidesen szoros barátságot köt Savannah 12 éves húgával, Violettel, és akinek bepillantást enged a jövőjébe.

“Carrie tele volt energiával a forgatás alatt, és még a 60. születésnapját is velünk ünnepelte Olaszországban, ahol a filmet forgattuk. Egy éjszakai forgatás után, ami hajnali 2-ig tartott, meghívta az egész csapatot, hogy ünnepeljenek vele, és a bulit végül a rendőrség zárta be, mert túl hangosnak ítélték. A halála nagyon érzelmes volt az egész csapat számára” - nyilatkozta Marsavin.

A rendező azt is elmondta, hogy rendkívül rögös út vezetett a bemutatóig, a teljes csapatnak közel hét évébe telt, hogy a produkciót nagyvászonra vihessék, amely során a koronavírus-járvány is hátráltatta a munkálatokat.

A Wonderwell további szerepeiben Megan Dodds, Nell Tiger Free, Vincent Spano, Sebastian Croft, Lloyd Owen, Rita Ora és Kiera Milward lesznek láthatók.