Robert De Niro streaming sorozatot vállalt, de ezt most nem a Netflixen kell majd keresned

A múlt hónapban jött a hír, hogy Robert De Niro a Netflix új sorozatával, a Zero Day-el fejest ugrik a televíziózás birodalmába.

Nos, úgy tűnik, hogy a legendás színész készen áll arra, hogy egy újabb új sorozattal folytassa ezt a tévés trendet. Ezúttal a Paramount+ sorozatában, a Bobby Meritorious-ban fog szerepelni.

A Deadline értesülései szerint Robert De Niro a Paramount+ hamarosan induló bűnügyi drámasorozatában, a Bobby Meritorious-ban fog szerepelni. A sorozat Billy Ray író-alkotótól származik, és De Niro fogja alakítani Avery "The Sage" ("A Zsálya") Accomando informátort, aki egymaga képes megbuktatni a New York déli körzetének amerikai ügyészségét. Ám az útjában áll egy Bobby Meritorious nevű, zsaruból lett ügyész.

Mint említettük, De Niro nemrég jelentette be, hogy először dolgozik sorozatban a Zero Day-ben, de mivel a tévés projektek mindenféle A-listás sztárokat csípnek meg, igazából csak idő kérdése volt, hogy mikor látjuk őt teljesen beleugrani ebbe a típusú történetmesélési medencébe.

Billy Ray valószínűleg leginkább olyan filmek írójaként ismert, mint a Phillips kapitány, a Richard Jewell balladája és Az éhezők viadala. Emellett olyan sorozatokon is dolgozott, mint a The Last Tycoon és a The Comey Rule

Egyelőre nem világos, hogy mikor kezdődhet el a Bobby Meritorious forgatása, és hogy hogyan illeszkedik De Niro mostanában zsúfolt napirendjébe. Mindenesetre ez egy hatalmas "zsákmány" a Paramount+ számára, mivel a streaming szolgáltatás a Showtime-mal való integrációnak köszönhetően egy kis korai felújításon megy keresztül. A streamingszolgáltató még mindig próbálja felvenni a versenyt a Netflix, a Prime Video, a Disney+, az Apple TV+, a Peacock és a többi versenytárssal.