Robert Downey Jr. megmutatja, hogyan gyakorolja a Sherlock Holmes-arcot

Robert Downey Jr. újfent nagyon készül Sherlock Holmes szerepére, és ezt nem felejtette el kommunikálni rajongóival sem. Elvégre a Föld egyik legismertebb arcának kutya kötelessége minden lépéséről tájékoztatni a nyilvánosságot – főleg egy olyan, nagy érdeklődésre számot tartó esemény kapcsán, mint például a végre hivatalosan is bejelentett Sherlock Holmes 3.

Az első újragondolt Sherlock Holmes zajos sikert aratott világszerte Guy Ritchie rendezésében, amely ismét egy csapásra szupersztárrá tette Downey Jr.-t és Jude Law-t, és nem is kellett sokat várni a folytatásra. Alig két éven belül el is készült a Sherlock Holmes: Árnyjáték, amellyel a jól összeszokott csapat ismét bankot robbantott – ám hiába a milliárdos bevétel, a folytatásra eddig várni kellett, többek között a zsinórban érkező Marvel-filmek miatt.

A Warner idén viszont végre bejelentette, hogy érkezik a harmadik rész, és visszatér az eredeti szereplőgárda – és, ahogy már említettük, Downey Jr. már nagyon készül a szerepre, méghozzá így:

A helyzet viszont úgy fest, hogy ennél azért jóval több rákészülésre lesz majd ideje – ugyan egy darabig lefoglalja majd a %272705% néhány jelenetének újraforgatása, az még kérdéses, hogy a 2020-ra ígért új Sherlock mikor kezd majd el forogni.

A produkciónak ugyanis jelenleg nincs még rendezője – és természetesen ismét Guy Ritchie a favorit a rendezői székben, ő sem szűkölködik munkákban. Előbb tető alá kell hoznia az élőszereplős Aladdint, aztán várja egy Toff Guys címet viselő produkció, így a forgatás még biztos, hogy egy éven belül nem kezdődik el. Persze ha más rendező kapja a Sherlockot, akkor talán hamarabb is kezdődhet a munka – de ez még tényleg a jövő zenéje. A lényeg az, hogy a színész már készül. Csak még azt nem tudja, hogy pontosan mire.