Rupert Grint a Blöff tévésorozat főszereplőjeA kép forrása: zimbio.com

A televíziók képernyőin éled újra Guy Ritchie kultikus vígjátéka.

A Harry Potter-filmek sztárja, Rupert Grint alakítja a Crackle új sorozatának főszerepét, mely az alapjául szolgáló film címét viseli majd (%2280%- Sntach). A színész Charlie Cavendisht alakítja, de a színészi munka mellett producerként is kiveszi a részét a munkálatokból. Az első, tíz részes évad 2017-ben érkezik a tévék képernyőire.

Az eredeti film sok szálon futó történetében szerepet kapott egy hatalmas 84 karátos gyémánt, egy kutya, egy illegális bokszmeccseket szervező kegyetlen maffiózó, két pitiáner ügyintéző, egy keménykezű roma bokszoló egy lakókocsi-parkból, vagyis a londoni alvilág számtalan rosszarcú és/vagy szerencsétlen figurája. A különböző történetek végül a gyémánt utáni véget nem érő hajszában futnak össze, a kevésbé szerencséseknek azonban az életükért kell menekülniük.

Bár az információk szerint a sorozat nem ebben a 'világban' fog játszódni, azonban az ígéretek szerint tovább fogja örökíteni a Blöff hangulatát. A főbb szerepekben olyan további színészeket láthatunk majd, mint Dougray Scott és Ed Westwick. A széria rendezői székét  foglalhatja el. A forgatás jövő héten kezdődik az angliai Manchesterben.