Márciusban érkezik a magyarországi moziba Mark Wahlberg új filmje, a Spenser az igazság nyomában, melyhez befutott az első magyar feliratos filmelőzetes, melyben hősünk a sittről szabadulva egy szövevényes gyilkossági ügybe bonyolódik.

Befutott a Peter Berg (Hancock) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikban látható Spenser az igazság nyomában magyar előzetese.

A sztori főhőse, Spenser (Mark Wahlberg) egykor maga is a rendőrség kötelékében állt, de miután az alivág vele sem bánt kegyesen, börtönben végezte. Miután a férfi letölti a büntetését egy rejtélyes összeesküvés kellős közepébe csöppen, ám hiába a sok intő jel, Spensert hatja az igazságérzete, és a saját kezébe veszi az irányítást, hogy méltó büntetésben részesítse azokat, akik korábban úgy hitték, érinthetetlenek, a törvények által szabott keretek rájuk nem vonatkoznak. Henry és a morózus Hawk személyében pedig megbízható társakra talál az ügy felgöngyölítésében.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Mark Wahlberg, Alan Arkin, Colleen Camp, Marc Maron, Winston Duke, Bokeem Woodbine és Lexie Roth, míg a forgatókönyvet Brian Helgeland és Sean O'Keefe szerezte.

Hazai premierdátum: 2020.03.06.