Több év kihagyás után új filmmel jelentkezett a A 40 éves szűz és a Felkoppintva rendezője. Befutott a Staten Island királya első előzetese.

Vártunk már, és végre befutott az Staten Island királya első filmelőzetese. Bár az eredeti tervek szerint a film a mozikban debütált volna, a járvány miatt a Universal végül úgy döntött, hogy VOD-premiert kap a vígjáték, melyet így már június 12-től láthatnak a nézők.

Ami a történetet illeti, Scott gyerekkora cseppet sem volt ideálisnak nevezhető, különösen azt követően, hogy mindössze hét éves volt, amikor a 2001. szeptember 11-i terrortámadások során elvesztette tűzoltó édesapját. A fiú, aki egykoron arról álmodott, hogy elismert és megbecsült tetoválóművész lesz, felcseperedett, és már a húszas éveit tapossa, de az ábrándjai egyre távolabb kerülnek tőle. Miközben ő füvezik a haverjaival, és még mindig anyjával él egy háztartásban, húga eltökélten dolgozik a céljai eléréséért, és jól veszi az egyetemista lét akadályait. Azonban minden megváltozik, amikor Scott anyja viszonyba kezd egy marcona tűzoltóval. A srác számára talán elérkezett az idő, hogy túltegye magát gyerekkori veszteségén, maga mögött hagyja a gyászt, és végre saját lábára álljon. De vajon nincs még túl késő ahhoz, hogy megvalósítsa az álmait?

A filmet  Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva) rendezi, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Steve BuscemiMarisa TomeiBel PowleyPamela AdlonMoisés AriasPete Davidson és Kevin Corrigan.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: