Geena Davis (galériánkban) megnyílt Bill Murray állítólagos zaklatásával kapcsolatban. A 66 éves színésznő még 2021 októberében memoárjában beszélt először az ügyről, és elmondta, hogy a színész állítólag zaklatta őt az 1990-es Viszem a bankot című film forgatásán.

Most az On With Kara Swisher című műsorban való szereplése során további állítólagos incidensekről is megnyílt.

"Bill Murray-vel, a társrendezőjével és egy producerrel mentem el találkozni egy szállodai lakosztályba. Bejöttem, és leültem az ott ülőkkel. De Bill Murray felugrott és azt kérdezte: 'Hé, próbáltad már a thumper-t?' Én meg: 'Mi? Nem. Mi az?' 'Hát gyere, próbáld ki.' 'Nem, nem, nem, nem'" - mondta.

Azt mondta, hogy a férfi az ágyra mutatott, ahol "egy hatalmas masszázskészülék volt nagy fogantyúkkal", és állítólag utasította őt: "Feküdj ide. Ki akarom próbálni rajtad".

"Erre én: "Nem, nem, nem, köszönöm. És ő folytatta. Én meg folyton azt mondom, hogy 'Nem', olyannyira, hogy rá kellett volna kiabálnom, hogy 'Ne kérdezz már, b*szd meg! Nem csinálom. Megértetted? Amihez túlságosan félénk voltam. Így hát leültem az ágy sarkára, és hagytam, hogy csinálja, és ő csinálta vagy egy másodpercig, aztán nem kérdezte, hogy tetszik, vagy ilyesmi. Így rájöttem, hogy csak azért csinálta, hogy lássa, rá tud-e kényszeríteni arra, hogy valami illetlen dolgot csináljak" - magyarázta.

Geena hozzátette, hogy a társrendező és a producer, akik a szállodai lakosztályban voltak, semmit sem tettek, hogy megállítsák: "És én rájuk néztem, remélve, hogy azt mondják: 'Gyerünk, Bill, add fel', vagy valami ilyesmi" - magyarázta.

Elmesélt egy további incidenst is, amely állítólag a forgatás első napján történt.

"Egy hatalmas jelenetet forgattunk kint egy manhattani kereszteződésben, több száz statisztával és óriási stábbal, meg minden ilyesmivel. És azt mondták: 'Készen állunk, hogy bejöjjön a forgatásra. Én meg azt mondtam: 'Hát, a jelmezesek megkértek, hogy várjak itt egy másodpercet. Megtehetem, vagy jöjjek veletek?'" - mondta.

Ekkor a a rendezőasszisztens engedélyt adott neki, hogy maradjon és várjon a jelmezesekre.

"Másodpercekkel később Bill Murray - egyébként teljes bohócjelmezben - dühösen, a szemgolyóiból áradó dühvel csapódik be a lakókocsiba, és elkezd velem ordibálni és káromkodni: 'Takarodj onnan a p*csába! Mi a f*szt csinálsz? Mozgás! Mozgás! Mögém állt, és a fülembe üvöltötte: 'Mozgás! Gyorsabban! Mozgás! És eljutottunk a kereszteződéshez, ahol több száz ember nézte ezt, és ő csak folytatta és folytatta, amíg azt nem mondta: 'Állj oda', és rámutatott egy jelre a járdán."

"Ha erről beszélünk, még mindig nagyon nehéz erről beszélni, mert annyira szégyelltem magam, tudod, valakiért, aki helyesen akarja cselekedni a dolgokat. Tudod?" - zárta a szavait.