A napokban megszületett Quentin Tarantino és Daniella Pick második gyermeke, egy kislány. A házaspárnak 2020 februárjában született meg az első közös gyermeke, Leo. Az Oscar-díjas rendező ennél boldogabb aligha lehetne. Apukaként neki talán még nagyobb a felelőssége abban, hogy gyermekei milyen filmeket néznek majd a TV-ben. Ezzel kapcsolatban elárult egy kis titkot.

Quentin Tarantino az Empire magazinnak adott interjújában válaszolt arra a kérdésre, hogy melyik volt az első film, amit közösen nézett meg az immár közel két és fél éves kisfiával. A rendező elárulta, hogy szeretett volna megnézni egy Minyonok mesét, de véletlenül a Gru 2-t kapcsolta be helyette.

A kis Leo azonnal rákattant a nyitójelenetre, így apuka úgy döntött, maradhat ez a film. Első körben nagyjából húsz percet néztek meg belőle, mire Leo elveszítette a figyelmét, így inkább lementek a parkba játszani. Később még tizenöt percet néztek, majd újra és újra. Így tulajdonképpen egy hét alatt tudták le a teljes filmet.

Ez volt a kis Leo első filmje, amit életében látott. De Quentin Tarantino saját bevallása szerint sokkal jobban örül annak, hogy fia a Peppa malacra jobban rá van kattanva, mert szerinte az sokkal emészthetőbb.