Tim Burton és Michael Keaton is visszatérhet a Beetlejuice 2-re!

Tim Burton 1988-ban olyan filmet alkotott, amit nehéz egyértelműen meghatározni, de hát Burton filmjei egyébként is ilyenek. Ez a film a Beetlejuice - Kísértethistória volt, amely egy túlvilági komédia Michael Keaton zseniális alakításával. Ahogy más Tim Burton filmek, ez is hamar kultstátuszba került, ám ennek ellenére három évtized alatt sem készült belőle folytatás. De talán most végre mégis fog.

Már sok-sok évvel ezelőtt is volt róla szó, hogy Tim Burton elkészítené a Beetlejuice 2-t, ám ebből akkor végül semmi sem lett. Legutóbb épp tavaly áprilisban hallhattunk a projektről, ám akkor se jókat, hiszen kiderült, hogy jegelik az egész projektet.

Az elmúlt hetekben viszont újra téma lett a folytatás, állítólag a Warner Bros. mégis mindenképpen el akarja készíteni. És ha már elkészíti, természetesen a rendezői székbe Tim Burtont ültetnék, Beetlejuice túlvilági bőrébe pedig ismét Michael Keaton bújhatna bele. Hogy ez most mennyivel komolyabb dolog, mint a korábbi próbálkozások, jól mutatja, hogy már a forgatás tényleges elkészítése folyik. Azt viszont egyelőre nem tudták hivatalosan is megerősíteni, hogy az első filmet sikerre vivő Burton-Keaton páros ezúttal rábólintott-e a szerződésre. Nélkülük azért elég nehéz lenne elképzelni a filmet.

Ahogy az is erősen kérdéses, hogy a másik főszereplő, Winona Ryder – aki annak idején nagyjából ezzel a filmmel futott be – visszatér-e. Amikor korábban szó volt egy esetleges Beetlejuice 2 elkészítéséről, akkor Ryder egy interjúban azt mondta, hogy ő is benne van a dologban. Most viszont nem tudni, hogy vele számolnak-e a film készítői. A film forgatókönyvét egyébként a hírek szerint Mike Vukadinovich írja, de nem kizárt, hogy ezt még mások át fogják dolgozni, mire ténylegesen megkezdik a forgatást.

fantasy | vígjáték

Adam (Alec Baldwin) és Barbara Maitland (Geena Davis)  egy kedves és nyugalmas pár, akik halálos autóbalesetüket követően végre szeretnének örök nyugalomra lelni vidéki... több»