Figyelem, ehhez a produkcióhoz erős idegek kellenek: már nézhető a Netflixen a tavalyi év egyik legbetegebb filmje, a Mindörökké Jackass, a Jackass filmsorozat 4. része, mely 12 évvel az előző epizód, a Jackass 3D után mutatkozott be a nagyközönség előtt. 

A filmben az eredeti tagok, köztük Johnny Knoxville és "Wee Man" (Jason Acuña), valamint az újonc Sean "Poopies" McInerney, Eric Manaka és Rachel Wolfson szerepelnek. Ez az első Jackass film, amelyben nem szerepel Ryan Dunn, aki 2011-ben hunyt el. Bam Margera, a másik eredeti szereplő, akit a forgatás alatt kirúgtak, de egy jelenetben röviden feltűnik.

A Mindörökké Jackass egy összeállítás kaszkadőrmutatványokból, jelenetekből és csínytevésekből: Knoxville szembenéz egy bikával, a stábtagok egy álinterjú során disznóspermával borítják be magukat, és akkor még csak néhányat említettük az egyesek számára könnyen felkavaróként ható jelenetek közül.

A filmet a kritikusok kedvezően fogadták, sokan a franchise legjobbjának tartották, és világszerte több mint 80 millió dolláros bevételt hozott a 10 millió dolláros költségvetésből. A film fel nem használt felvételeit a Jackass 4.5-ben mutatták be

A filmet élénk viták középpontjába került, különösen Bam Margera miatt. Margera a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos problémák miatt kiszállt a produkcióból. Később pert indított a film főszereplői és a produkciós cégek ellen, azt állítva, hogy jogtalan volt a felmondása. A pert 2022 áprilisában rendezték, a részletek nem nyilvánosak.

Szintén említésre méltó, hogy a forgatás során számos sérülés történt. Knoxville például maga is többszörös sérülést szenvedett egy rodeó kaszkadőrmutatvány során, Steve-O pedig eltörte a kulcscsontját egy kaszkadőrmutatványban, amelyet végül kivágtak a filmből.

Ha megnéznéd a filmet, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Hol nézheted felületen a Netflix ikonra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dokumentum | vígjáték

Közel 10 év után Johnny Knoxville és csapata visszatért, hogy még őrültebb mutatványokat hajtsanak végre. Ezt senki se csinálja utánuk!