Mától a Netflixen: Kurtizánok, bosszú és romantika a platform legújabb sorozatában

Megérkezett a Netflixre a Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma, amely az elismert indiai filmrendező, Sanjay Leela Bhansali új sorozata.

A sorozat, amely Bhansali első közös vállalkozása a Netflixszel, a kurtizánok életét mutatja be Heeramandi történelmi környezetében a függetlenség előtti Indiában. A kibontakozó szabadságmozgalom hátterében a történet a szerelem, a hatalom, a bosszú és a szabadság témáit járja körül, egy fiatal örökösre összpontosítva, aki a szerelmet választja az utódlás helyett, kihívást intézve a fennálló társadalmi rendhez.

A Bhansali 14 éves szenvedélyprojektjeként jellemzett sorozat a művészet és a kultúra pazar ötvözete, olyan sztárokkal, mint Manisha Koirala, Sonakshi Sinha, Aditi Rao Hydari, Sharmin Segal, Richa Chadha és Sanjeeda Sheikh.

Ha kíváncsi vagy a sorozatra, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus | történelmi

A kurtizánok három generációjának élettörténete a káprázatos Heera mandi kerületben, a függetlenség előtti Indiában. több»