Ares és Raquel kapcsolata ezúttal Az ablakomon át: A tengeren túl című romantikus filmben folytatódik. A tengeren túl című romantikus film június 23-án érkezik a Netflix felületére. 

A pár korábbi történetének közös momentuma azzal a jelenettel zárult, hogy Ares (Julio Peña) bemászik Raquel (Clara Galle) ágyába. Az ablakomon át című előzmény filmben kulcsmomentum, hogyan folytatódik ennek a néha sokkoló, de mindig szexi fiatal felnőtt románcnak a következő fejezete. Hogyan tartja életben szerelmük lángját a pár, amíg Ares Stockholmban tanul? És vajon Raquel fejlődött-e a virtuális lábnyomának csökkentése. a kiberbiztonság terén? Többet tesz-e azért, hogy megvédje jelszavait és adatait a további hackertámadásoktól?

A válasz nem sokáig várat magára: Az ablakomon át: A tengeren túl című romantikus film mától elérhető a Netflixen. A folytatásban kibővül az a történetvilág, amely korábban olyan mélyen elbűvölte a nézőket.  Peña és Galle pedig ismét szerepet kap – ezúttal a nyár, a tenger és a katalán partvidék lélegzetelállító tájai szolgálnak új kalandok díszletét.

Az előzmény történetben Ares és Raquel egymás iránti vonzalmát saját büszkeségük, egójuk, valamint a szerelmesek szüleitől érkező külső nyomás sodorta veszélybe, mint Ares dúsgazdag, kissé sznob családja, akik kezdetben nem fogadták el Raquelt. A szeretlek is meg nem is vágyakozásból fakadó feszültség végül akkor csúcsosodik ki, amikor Raquel bevallja, hogy vonzódik Areshez. A gazdag rosszfiú pedig bevallja, hogy szándékosan törte össze a wifijét, hogy csatlakozhasson a lányéhoz, hogy végre beszélhessen vele. De éppen akkor, amikor végre egymásra találnak, a szerelmi idillt megrángatja az a tény, hogy Ares Stockholmban tanul tovább.

Az ablakomon át: A tengeren túl című filmben a pár rájön, hogy a távkapcsolat nagyobb kihívást jelent, mint gondolták – különösen akkor, ha közben új emberekkel is találkoznak.

Ezúttal Andrea Chaparro, Ivan Lapadula és Carla Tous is csatlakozik a szereplőgárdához, ezzel új fordulatokat hoznak a fiatal szerelmesek kapcsolatába. Eközben a már ismert szereplők, köztük Raquel barátja, Yoshi (Guillermo Lasheras) és Ares kiszámíthatatlan testvérei, Artemis (Eric Masip) és Apolo (Hugo Arbués) is visszatérnek. Ares és Raquel kapcsolata ezzel garantáltan fordulatokban gazdagnak ígérkezik.

Vajon Ares sznob rokonai képesek elfogadni Raquelt? Vajon Raquel megbocsájt Yoshinak az Árésszel vívott küzdelméért, vagy engedni fog a férfi közeledésének, hiszen Árész nincs a közelben, hogy éjjelente melegen tartsa az ágyát. 

Az ablakomon át: A tengeren túl című romantikus film június 23-án érkezik a Netflix felületére. A nyári nap forrósága semmiségnek fog tűnni a képernyőn látható lángoló érzelmekhez képest!

dráma | romantikus | vígjáték

Raquelt és Ares kapcsolatuk és egyéni életük következő fejezetében kihívásokkal néznek szembe. több»