Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 12-18)

Ha eltűnődnétek azon, mit is nézzetek szabad óráitokban a következő héten, a Netflix gyors választ ad a kérdéseitekre. Vadonatúj eredeti tartalmak, folytatódó sorozatok és egyéb izgalmas újdonságok gondoskodnak szórakoztatásunkról. Többek között érkezik a Nem kispályás című film Tom Ellis és Gina Rodriguez főszereplésével, mely a hét legerősebb címének ígérkezik. Listánkban megtaláljátok a jövő heti eredeti Netflix premiereket, természetesen ez nem a teljes kínálat - azt itt láthatjátok. Minden újdonságot egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és... több»

Ki az a Doúm? Ez a kérdés vezérli a Jó reggelt, Verônica harmadik és egyben utolsó évadát. A harmadik testvér után kutatva Verônica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jerônimóval, a milliomos lótenyésztővel és édesanyjával, Dianával, egy gyönyörű nővel, aki titkokat őriz a hely hátborzongató múltjáról. Amikor azonban a maffia veszélybe sodorja Verô családját, a lánynak versenyt kell futnia az idővel. Mivel nincs kiút, mindent kockára tesz egy veszélyes hajszában, amelyből talán nem kerül ki élve.
#5

életrajzi | vígjáték

Netflix

Vince Staples valódi életén alapuló fikcionalizált sorozat, amiben nyomon követhetjük rapper és színészi karrierjét. több»

Ki az a Vince Staples? Nos, ez egy trükkös kérdés. Elég híres, de mégsem az. Elég gazdag, de nem az. És egyfajta bűnöző is. Vagy mégsem? Kövesd őt mindennapi kalandjaiban, ahol minden, ami elromolhat, általában el is romlik.
#4

vígjáték

Netflix

Miután kirúgják a saját cégétől, egy szerencsétlen férfinak zsonglőrködnie kell kényes házassága és a küszködő komédiaklubja között. több»

Egy férfit elbocsájtanak munkahelyéről, azonban valamilyen módon el kell tartania magát és családját, ezért barátaival belevág egy stand-up klub üzemeltetésébe és kétsegbeesetten keresik a módját, hogyan fussanak be.
#3

akció | dráma | thriller

Netflix

A Tawara család az utolsó ninja klán. Egy múltbéli incidens után elhagyta gyökereit, de most a családnak Japán történelmének legnagyobb válságával kell szembenéznie, amely... több»

A nindzsák titokzatos és félelmetes fizikai képességeikkel lenyűgözték a világot, és számtalanszor kerültek már a filmvászonra. Mi lenne, ha ezek a nindzsák még mindig az árnyékban tevékenykednének a modern Japánban? A választ erre a kérdésre a Netflix rendhagyó nindzsa-sorozata adja meg, amely villámgyors realisztikus akciójeleneteket ötvöz acélos feszültséggel.
#2

romantikus | valóságshow

Netflix

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey. több»

A sikeres valóságshow-sorozat hatodik évada új szingliket mutat be az észak-karolinai Charlotte-ból, akik mind készen állnak arra, hogy átvágjanak a modern randizás törvényszerűségein, és hiteles kapcsolatokat alakítsanak ki úgy, hogy nem látják, kivel jöttek össze. Ebben az évadban a szinglik mély és azonnali kapcsolatokat alakítanak ki, megalapozva ezzel egy váratlan utazást, amely tele van fordulatokkal és sokkoló felfedezésekkel, amelyek minden kapcsolatot próbára tesznek, még jóval azután is, hogy a résztvevők elhagyják a fülkéket, és visszatérnek a való világba.
#1

54 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

A New York-i sportújságíró, Mack (Gina Rodriguez) évek óta sikeres randizós játékokat talál ki legjobb barátjával, Adammel (Damon Wayans Jr.) és csapatukkal. Bár ez számtalan egyéjszakás kalandhoz vezetett az évek során, a játékkönyvük követése szigorú alapszabályokkal jár. Ezek közül a legfontosabb: egy kalandból nem lehet kapcsolatot építeni. Amikor Mack váratlanul beleszeret legújabb célpontjába, a sármos haditudósítóba, Nickbe (Tom Ellis), teljesen újragondolja a játékot. Ahogy a munka, a szórakozás, a barátság és a románc közötti határok kezdenek elmosódni, Macknek meg kell tanulnia, hogy mi kell ahhoz, hogy az egyszerű pontszerzés helyett a végsőkig játszhasson.