Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 19.-25.)

A következő héten is sok újdonságra számíthatunk a Netflix jóvoltából. Mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez legiknább passzoló tartalmat, lesznek szuperhősök, romantika, akció, animáció, dráma és vígjáték is. Listánk főleg az eredeti produkciókkal foglalkozik, minden jövő héten érkező filmet és sorozatot megtaláltok itt. A streaming premierek egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

68 Koponya-sziget  (2023)

(1)

akció | animáció | dráma | kaland | romantikus

Netflix

Hajótöröttek kalandjai, akik megpróbálnak elmenekülni a titokzatos szigetről, amely őskori szörnyek, köztük a titán, Mr. Kong otthona. több»

A Legendary Television új sorozatában egy izgalmas kalandra hívja a nézőket, amikor egy csapat jószívű felfedező megmenti Annie-t (Mae Whitman) az óceánból, nem is sejtve, hogy hősies tettük a veszélyes Koponya-szigetre vezeti őket. Ez a rejtélyes hely bizarr lényeknek és félelmetes szörnyeknek ad otthont, köztük magának a hatalmas titánnak, Kongnak.
#5

akció | kaland | krimi

Netflix

Amikor egy beépített zsarut azzal bíznak meg, hogy nyomozzon egy történelmi aranyrablás ügyében Johannesburgban, választania kell lelkiismerete és a törvény között. több»

A dél-afrikai Johannesburg bűnözői alvilágában egy megfáradt, beépített zsaru feladata, hogy feltárja Afrika történetének legnagyobb aranyrablásának történetét. Vajon betartja-e a törvényt, és megvédi-e egy diktátor vagyonát? Vagy segít egy merész rablóbandának, hogy sikerrel járjanak?
#4

45 Ragyogj, ha mersz  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Marco Mejia egy fiatal queer, akinek az élete megrekedni látszik, mígnem munkát kap a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. több»

A Ragyogj, ha mersz Marco Mejia történetét meséli el, egy fiatal, nemi szempontból nem konform queer férfiét, akinek élete megrekedni látszik, mígnem munkát kap a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. Ez Marco első esélye arra, hogy rájöjjön, mit akar az élettől, ki is ő valójában, és mit jelent számára valójában, hogy queer.
#3

dokumentum

Netflix

Miközben egy orvosi csapat megpróbálja megérteni a tízéves Maya Kowalski ritka betegségét, elkezdik kikérdezni a szüleit. Hirtelen Maya állami gondozásba kerül – annak... több»

Rendező: Henry Roosevelt
Amikor a 10 éves Maya Kowalski 2016-ban bekerült a Johns Hopkins gyerekkórházba, semmi sem készíthette fel őt és családját arra, amin keresztül kellett menniük. Ahogy az orvosi csapat megpróbálta megérteni a ritka betegségét, elkezdték megkérdőjelezni azokat az alapvető igazságokat, amelyek a Kowalskikat összekötötték. Hirtelen Maya állami gondozásba került - annak ellenére, hogy két szülő kétségbeesetten szerette volna hazahozni a lányát. A Kowalski család története - ahogyan a saját szavaikkal elmesélik - örökre megváltoztatja a gyermekek egészségügyi ellátásának szemléletét.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Raquelt és Ares kapcsolatuk és egyéni életük következő fejezetében kihívásokkal néznek szembe. több»

Ares Stockholmba ment tanulni, és Raquellel távkapcsolatban élnek, ami nagyobb kihívást jelent, mint amire számítottak. Amikor eljön a nyár, és újra találkoznak, a hosszú különélés és az emberek, akikkel ez idő alatt találkoztak, megkérdőjelezik azt, amit megbonthatatlannak hittek.
#1

akció | kaland | krimi

Netflix

Miután megmentették Gothamet, a Titánok útra keltek, hogy visszatérjenek San Franciscóba. De miután megállnak Metropolisban, egy természetfeletti szekta célkeresztjében találják... több»

A Titánok utolsó évada már a Netflixen is elérhető lesz. A negyedik évadban hőseink Metropoliszba látogatnak, ahol egy veszélyes szektával kell szembenézniük.