Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 10-16)

Vajon mivel készül a Netflix a következő héten? A választ megtaláljátok a soron következő listában. A várható premierek között lesz pörgős akciófilm, misztikus thriller, romantikus vígjáték, formabontó animációs sci-fi, családi film, illetve a karácsonyi hangulatot is kezdhetjük megalapozni. Minden premier elérhető egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz viszont Netflix-előfizetés szükséges.

#6

40 Emlékezetkiesés  (2022)

(3)

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy férfi emlékezetkieséssel ébred egy kórházban, és hamarosan egy lezárt épületben találja magát, ahol a kartell a nyomában van. A legelvetemültebb módon igyekszik... több»

Az Emlékezetkiesés egy amerikai akciókrimi Sam Macaroni rendezésében, Josh Duhamel, Abbie Cornish, Nick Nolte és Omar Chaparro főszereplésével. Egy amnéziás férfi történetét meséli el, aki a kórházban ébredve azonnal támadás áldozatává válik, és minden piszkos trükköt be kell vetnie a túlélés érdekében, és hogy kiderítse múltjának homályos részleteit.
#5

dráma

Egy nő érzelmei hatalmas változásokon mennek keresztül a karácsonyi ünnepek alatt, miután egyre több időt tölt azzal a férfival, aki miatt végül kilépett előző kapcsolatából. több»

Mindenkinek ajánljuk, aki már októberben szeretne elkezdeni ráhangolódni a karácsonyi hangulatra. A filmben megismerhetünk egy hölgyet, akinek érzései kezdenek megváltozni, amikor vonakodva azzal a férfival tölti a karácsonyt, aki a legutóbbi kapcsolatának véget vetett.
#4

73 A ketrec  (2022)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házassági tanácsadó megpróbálja lebeszélni egymással hadakozó ügyfeleit a válásról, miközben saját romantikus dilemmáival küzd. több»

Fiatal szerelem, titkos találkozások, éjféli telefonbeszélgetések és egy csomó pofonegyszerű poén teszi a Netflix első kuvaiti sorozatát, A ketrecet szívmelengető, vicces és nosztalgikus élménnyé. Egy családi tanácsadó történetét meséli el, aki egy házaspárral dolgozik együtt, hogy segítsen nekik jobban kommunikálni és empatikusabban viszonyulni egymáshoz, hogy megmentsék a házasságukat. Viszont saját magánéletében is küzdelmekkel kell szembenéznie.
#3

68 A megfigyelő  (2022)

(16) (4)

horror | misztikus

Netflix

Egy álomotthonukba költöző házaspárt egy "A Figyelő" aláírással rendelkező zaklató rémisztő levelei fenyegetnek. több»

A Netflix sorozatot Ryan Murphy és Ian Brennan készítették. A produkció egy házaspár igaz történetét követi nyomon, akik, miután beköltöztek álmaik otthonába New Jersey-ben, egy "A megfigyelő" nevű zaklató által aláírt leveleket kezdenek kapni. A főszerepekben Naomi Watts és Bobby Cannavale láthatóak.
#2

75 Kivétel  (2022)

(3)

animáció | dráma | horror

Netflix

A távoli jövőben az emberek arra kényszerülnek, hogy elhagyják a Földet, és egy másik galaxisba vándoroljanak. Egy fejlett űrhajócsapat megérkezik egy bolygóra, amelyet... több»

Japánból érkező, különleges stílusú animációval elkészített tudományos-fantasztikus sorozat, amiben egy csoport terraformálót ismerhetünk meg, akik, miután űrhajójuk leszáll az új bolygón, egy 3D nyomtató segítségével születnek újra.
#1

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Egy tizenéves lánynak, aki halloweenkor véletlenül elszabadít egy ősi és pajkos szellemet, amelynek hatására a dekorációk életre kelnek és pusztítást végeznek, össze kell... több»

Marlon Wayans a producere és főszereplője a Halloween-filmnek, amiben egy apa és tinédzser lánya összefognak, hogy megmentsék csapatukat egy szellemtől, amely életre kelti a halloweeni dekorációkat. Wayans mellett Priah Ferguson és Kelly Rowland is szerepel a filmben.