Undort vált ki a nézőkből a Netflix új filmje

A Netflix nézői azt mondták, hogy "undorodnak" a "borzalmas" új Ghislaine Maxwell-dokumentumfilmtől, amely nemrég került fel a streaming platformra. 

A Hatalom és perverzió: A Ghislaine Maxwell - sztori című dokumentumfilm múlt héten jelent meg a népszerű streaming platformon, és ahogy az várható volt, az elítélt szexkereskedő Ghislaine Maxwell bűntetteit követi nyomon. Ez a dokumentumfilm konkrétan a 2021-es Maxwell-per körül forog, aki Jeffrey Epstein bűntársa volt. Felkavaróan részletezi, hogyan segített a szexuális bűnöző fiatal nőket toborozni, hogy szexuális aktusokat hajtsanak végre Epsteinnel.

A dokumentumfilm Maxwell és Epstein áldozatainak számos történetét meséli el, amitől az embereket kirázza a hideg. Sokan, akik megnézték a dokumentumfilmet, a közösségi média platformokon, például a Twitteren vitatták meg a róla alkotott gondolataikat.

Az egyikük így fogalmazott: "nézem a Ghislaine Maxwell dokut a Netflixen. annyira szörnyű. annyira fontos, hogy mindannyiukat felelősségre vonjuk". Egy másik felhasználó hozzátette: "Nézem a #GhislaineMaxwell dokut a Netflixen. Borzalmas."

Egy harmadik pedig azt írta: "A filmet nem lehet elfelejteni: "A Ghislaine Maxwell dokumentumfilm a Netflixen még jobban elgondolkodtat, hogyan lehet valakit elítélni a gyerekkereskedelemért szexrabszolgaként, anélkül, hogy megbüntetnék azt, akinek eladták őket.... Hol van Epstein/Maxwell klienslistája!!!?! #GhislaineMaxwell#ghislainemaxwellfilthyrich"

Eközben egy személy "undorának" és "dühének" adott hangot a dokumentumfilmben elhangzottakkal kapcsolatban. Ő így fogalmazott: "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Nincsenek szavak arra, hogy leírjam a dühöt és az undort, amit érzek, miközben ezt a Ghislaine Maxwell dokumentumfilmet nézem a Netflixen. Tényleg a világ söpredéke áll a fejünk felett, és csupán azt mondani, hogy elegem van ebből, durva alulbecsülése lenne annak, amit érzek."

És egy másik személy a Twitteren szintén határozott véleményt fogalmazott meg: "#GhislaineMaxwell összes volt barátja, akikkel interjút készítettek, elismerik, hogy tudtak a beteges viselkedéséről, és azt gondolták, hogy 'ez furcsa és helytelen'... de 20+ évig csendben maradtak, egészen mostanáig?! #accomplices. Micsoda beteg társadalmi réteg."

Maxwell-t még júniusban ítélték 20 év börtönre, miután 2021 decemberében az ellene felhozott hat vádpontból ötben ítélték el, bár mindig is fenntartotta ártatlanságát. Az esküdtszék bűnösnek találta 17 év alatti személyek illegális szexuális tevékenységre való csábítására és szállítására irányuló összeesküvésben, valamint 17 és 18 év alatti személyek rovására folytatott szexkereskedelemben.

dokumentum

A "Jeffrey Epstein" készítőitől: A film a Ghislaine Maxwell-ügy címlapjain túlmutatva elmeséli Epstein titokzatos bűntársának történetét, és rávilágít arra, hogy osztálya... több»