Vadonatúj fotókon a Predator - A ragadozó

A Predator - A ragadozó sook-sok csúszás és újraforgatás után szeptemberben végre megérkezik a mozikba – és most két vadiúj képet is kaptunk arról, hogyan fest majd az űrbéli ragadozó újraszabott fizimiskája.

A Fox nemrég új előzetessel is előrukkolt, ami egy kicsit egyértelműbbé tette, hogy milyen történetre számíthatunk majd – az első ugyanis egy kicsit zanzásra sikeredett, és hiába volt a hivatalos szinopszis, maradtak utána nehezen érhető kérdőjelek.

Ám ezekre is megkaptunk a választ – ahogy arra is, hogyan feszít a Predator egy fess és remekbe szabott harci szerkóban, illetve arra is, mi rejtőzik a maszk alatt.

A Shane Black rendezte film ugyanis visz egy csavart a sztoriba. Black igazi veteránnak számít a franchise történetében, hiszen már a kezdeteknél is ott munkálkodott, lévén szerepelt az első, klasszikus Ragadozóban. Azóta jó sok víz lefolyt a Dunán, és a legutóbbi kísérletek nem igazán ugrották meg a lécet, hogy felidézzék az első filmek hangulatát. Mivel a karakter és az űrből érkező gyilkos már nem ismeretlen számunkra, ezért Black szeretett volna újra egy kis izgalmat csempészni a sztoriba. Így született meg a szuper-Predator, aki még annál is félelmetesebb és gyilkosabb, mint amit eddig megismertünk.

A továbbfejlődött csúcsragadozónak békés, amerikai kertvárosi miliőben kell majd szembenéznie egy csapat (mi más) veterán katonával, akiknek legalább annyira lételemük a gyilkolás, mint ellenfelüknek – illetve egy csapat kutatóval, akik nagyon szeretnék pontosabban tudni, mi ez a lény és honnan jön. Ahogy, nyilván, mi is.

Black Fred Dekkerrel közösen írta a forgatókönyvet, amely igen sok szereplőt mozgat: a filmben szerepel Olivia MunnYvonne StrahovskiEdward James OlmosJacob TremblayThomas JaneAlfie Allen és Sterling K. Brown. A csapat biztos, hogy viszi a filmet Sab Diegoba, a Comic-conra, így talán ott is kapunk egy-két elejtett mondatot majd arról, miért érdemes megnéznünk a filmet.

És itt vannak a sztárfotók az idei év legvérengzőbb ellenfeléről: