Véget ér a Netflix legmocskosabb, rekorder sorozata

Bár messze nem ez a fő profilja, a Netflix rengeteg animációs filmet és sorozatot is kínál az előfizetőinek. Ezek jó része ráadásul saját gyártású. Ilyen a Hormonokkal túlfűtve is, amely 2017-ben debütál, de jövőre biztosan véget fog érni.

A sorozat már az első előzetesével tisztázta a helyzetet: ez bizony nem egy gyerekeknek szóló mese lesz. A sztori ugyanis Andrew Gloubermant és barátait követi nyomon, akik épp belépnek a pubertásba. És ezt a lehető legbetegebb és egyben legviccesebb formában mutatja be, mivel a pubertást egy hormonszörny, Maurice képében ábrázolja. Maurice mindig Andrew sarkában van és jó vagy inkább kevésbé jó ötleteivel traktálja a fiút.

A sorozat hatalmas sikert aratott, nem csak nézettség, de kritikai elismerések terén is. A Rotten Tomatoes oldalán a kritikusoktól 99 százalékot kapott, a nézőktől pedig 74 százalékot. Itt, a Mafabon is 84 százalékra értékelték olvasóink. A rajongóknak viszont most jó és rossz hír is érkezett.

A jó hír, hogy a Netflix berendelte a nyolcadik évadot, amivel ez lesz a platform leghosszabb ideig futó saját gyártású sorozata (nem számolva a gyerekműsorokat). A nyolcadik évad valamikor 2024-ben debütálhat. A rossz hír viszont, hogy ez lesz egyben az utolsó évad is. Az alkotók Nick Kroll és Andrew Goldberg egy méltó lezárást tervez, amely egyben a sorozat mellékágát, az Emberi erőforrások sorozatot is elvágja. Utóbbi két évadot ér így meg.

animáció | romantikus | vígjáték

Egy mulatságos animáció Nick Kroll-tól és Andrew Goldberg-től, amelyben a tinédzserkor kalandjait elevenítik fel. több»