Visszatér a legőrültebb sci-fi sorozat, itt a 7. évad előzetese!

A Rick és Morty hetedik évada jövő hónapban debütál, várhatóan az HBO Maxon!

"Ez megtörténik" - mondta Michael Ouweleen, az Adult Swim (a sorozat otthoni csatornájának) elnöke a trailerhez mellékelt sajtóközleményben - "A sorozat mögött álló teljes csapat tehetségének köszönhetően mindannyian élvezhetünk 10 új epizódot, amelyek ismét magasra teszik a lécet a vígjátékok és az animáció terén. Ez az évad bizonyítja, hogy a 'Rick és Morty'-n dolgozó zsenik még csak most kezdik el a munkát."

Megjelent az új évad trailere is, és bár a hangulat most is összhangban van az előző évadokkal, a címszereplők kissé másképp szólalnak majd meg.

A változás oka, hogy a sorozat társalkotóját, Justin Roilandot, aki Rick és Morty hangját is adta a korábbiakban, januárban kirúgta az Adult Swim, miután családon belüli erőszakkal vádolták meg. A vádakat márciusban az Orange megyei kerületi ügyészség elutasította.

Roiland távozása után az Adult Swim bejelentette, hogy a karaktereket hangutánzókkal fogják újra megszólaltatni. Az új hangok a trailerben hallhatóak, de a Roiland helyére érkező szinkronszínészeket még nem nevezték meg.

Egy tipikusan rejtélyes évadösszefoglalót is kiadtak, ami az újraszerkesztés felé kacsintgatott.

A 7. évad összefoglalója

"Rick és Morty visszatértek, és jobban hasonlítanak önmagukra, mint valaha. Ez a hetedik évad, és a lehetőségek végtelenek: mi van Jerryvel? EVIL Summer?! És vajon visszamennek-e valaha is a gimibe?! Talán mégsem! De derítsük ki! Valószínűleg kevesebb h*gy lesz, mint az előző évadban. Rick és Morty, 100 éves! Vagy legalább érjék meg a 10. évadot!"

animáció | kaland | vígjáték

Rick és Morty visszatértek, és minden eddiginél hűségesebbek önmagukhoz! Ebben a hetedik évadban sincs hiány fordulatokban: Mi ütött Jerrybe? Az ördög Summerbe öltözik? És... több»