Bár egyelőre keveset lehet tudni, milyen irányba is folytatódik majd a Star Wars filmes univerzuma, annyi bizonyos, hogy egy ismerős is visszatér a Disney égisze alatt készült új trilógiákból.

A Daisy Ridley által alakított Rey ugyanis csakugyan jó eséllyel szereplője lesz majd a történetnek. A színésznő a Collider magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy erre a folytatásra ő maga sem számított.

“Összesz@rt*m magam, mielőtt felmentem a színpadra, mert senki sem tudta, hogy erre készülök. Senki sem tudta, hogy a Celebrationre megyek, kivéve Kathy Kennedyt és néhány embert. Annyira ideges voltam. Ó, Istenem. Olyan csodálatos fogadtatás volt - mondta Ridley az idei Star Wars Celebration szereplése kapcsán.

Az már most tudható, hogy az új Star Wars filmet Sharmeen Obaid-Chinoy rendezi majd, a forgatókönyvet pedig Steven Knight fejleszti, a történet középpontjában pedig az az új Jedi rend áll majd, amelyet Rey igyekszik újjáépíteni.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az utolsó felvonásához érkezett a legendás Skywalker-saga. Nem sokkal a crait-i ütközet után egy félelmetes és ismerős hang csendül fel az éterben. Az évtizedek óta halottnak... több»