Will Smith (legutóbbi filmei a galériánkban) Kevin Hart Hart to Heart című műsorában való szereplése során megosztotta, hogy milyen hatással volt rá az Emancipáció című filmben játszott szerepe, melyben egy rabszolgát alakított. 

A filmet, amely egy szökött rabszolga igaz történetén alapul, Antoine Fuqua rendezte, és decemberben debütált az Apple TV+-on. Smith bevallotta, hogy túlságosan belemerült a szerepébe, olyannyira, hogy elkezdte átélni a rabszolgaság megalázó és brutális voltát. Az egyik konkrét forgatási incidens során a stáb nem tudta levenni a nyakáról a láncot, ami pánikot váltott ki belőle, és még inkább megszilárdította a karakterhez való kötődését.

"Túl messzire mentem az Emancipációban" - emlékezett vissza Smith. "Ha csak felhozom ezt a témát, máris könnybe lábad a szemem. Át akartam érezni a rabszolgaság megalázó hatását, és túl messzire mentem. Az emberi brutalitás szintjét, hogy mit teszünk egymással" - osztotta meg.

Bár a szerep érzelmileg megterhelő volt, és még mindig hatással van rá, Smith nem bánta meg, és elmondta, hogy a munka gazdagította a hitét, és színészi karrierje egyik legnagyobb élménye volt.

Ha még nem láttad, a filmet a mafabos adatlapról is elindíthatod a Lejátszás az Apple TV+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | thriller

Egy szökött rabszolga a louisianai mocsarakon keresztül gyötrelmes úton menekül az őt majdnem megölő ültetvénytulajdonosok elől. több»