Zack Snyder még a tőle megszokott mércénél is többet használta a lassított jeleneteket a a Netflixen látható Rebel Moon-filmekben, most elárulta, hogy miért.

Zack Snyder a lassított felvételek gyakori használatát a Rebel Moon-filmekben stilisztikai döntésként magyarázta, amelynek célja az akciójelenetek fizikalitásának és hősiességének kiemelése volt.

A Wirednek adott interjújában Snyder egy rajongói kérdésre válaszolva a lassított felvételek gyakori használatával kapcsolatban azt mondta, hogy ez segít kiemelni és kidomborítani a film hősies pillanatait. Megemlítette a klasszikus festmények iránti csodálatát is mint inspirációt, hogy vizuálisan feltűnő, ikonikus, műalkotásokra emlékeztető képkockákat hozzon létre.

A rendező a közelmúltban arról is beszélt, hány további filmet tervez a franchise-ban, erről itt olvashatsz bővebben.

Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő múlt hét péntektől látható a Netlixen. Ha még nem láttad volna, a mafabos adatlapról el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»