2023.07.31 09:44 JRD Olvasottság: <100x
0

Méltó lezárás egy Farkasnak...

Egyértelmű és tagadhatatlan, hogy Hugh Jackman összeforrt Farkas karakterével, sőt Farkas pedig egyértelműen összeforrt az X-Men történetekkel. Még ha folyamatosan nem is, de mindig jelen volt mindegyik epizódban. Egyébként érdekes, hogy igazából Farkas karaktere nem farkas, hanem rozsomák. Mondjuk szerintem hülyén hangzott volna magyarul, hogy „Rozsomák, gyerünk!”, és megindul a farkasösztönű, vérmes karakter. (Rozsomák: menyétfélék családjába tartozó kisebb testű ragadozó állat. Népies elnevezése: torkosborz. Mondjuk így belegondolva, ha az hangzik el a filmben, hogy „Gyerünk, Torkosborz!”, hát..., szerintem nem maradt volna szárazon a röhögéstől!)

Rozsomák (alias Farkas) karakterét a Marvel hívta életre. Egy komplikáltabb, emberibb és minden tekintetben gyarlóbb figurát képzeltek el Rozsomák (Wolverine) képregényfigurájaként. És nem túlzás azt állítani, hogy Farkas karaktere a csúcsig masírozott, és ott is maradt mindvégig. Nincs még egy olyan Marvel-karakter, melyet ennyire szerettek volna a képregényrajongók és/vagy filmnézők.

Méltó lezárás egy Farkasnak...

Hugh Jackman (mikor elnyerte a szerepet) például azt hitte, hogy a rozsomák egy kitalált szó. Ráadásul, a szerepre való felkészülésnél először farkasokat tanulmányozott, mikor is végre megtudta, hogy a rozsomák mint állat igenis létező élőlény.

Ez a film egyébként követi az idő múlását, és a halhatatlannak hitt Logan végén megtér oda, ahol mindenki végzi.

A film méltó befejezése és búcsúztatása az egyik legikonikusabb és legnépszerűbb X-Men karakternek. (Noha felbukkan még a Deadpool 3. részében is).

Szerintem érdemes megnézni! Jackman jó színész, és még egy ilyen projektet is teljes erőbedobással és átéléssel képes alakítani.

Ám ne hallgass rám! Nézd meg, és majd eldöntöd magad!

Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»

0