2017.03.05 20:13 TribeBubu Olvasottság: <100x
1

Top 5 képregényfilm listás

Nem értem, miért vártak ezzel a stílussal idáig. Ha az X-men filmeket nem is, (bár azokban is elfért volna pár izmosabb jelenet,) legalább a Rozsomák saját filmjeit leforgathatták volna ilyen darálósra és trágárra. A sztori ugyan nem olyan hű de egyedi, viszont a karakter számára teljesen új a helyzet és iszonyúan stílusos az egész film. Jók a poénok, pörgős és akció dús a történet, vannak benne kiszámítható és meglepő fordulatok is, ráadásul a kis Laura karaktere már most olyan, amilyennek a Rozsomáknak mindig is lennie kellett volna a képernyőn.

Reméljük, folytatják a kislány történetét (az sem lenne rossz, ha ugyanezzel a színészpalántával, mert igen hiteles alakítást nyújtott.) Kissé meglepődtem, hogy mennyire imádják a nézők és a kritikusok is a Logant, ám most, hogy megnéztem, azt kell mondanom, igazuk van. A top 10, de talán a top 5 képregényfilm listáján a helye. Úgy tűnik a felnőtteknek szóló sztori az utóbbi években nagyot dob ennek a műfajnak a képviselőin, elvégre egy korábbi X-men, Bosszúállók, vagy hasonló gyerekbarát alkotások (amik persze szintén jók) a nyomába sem érnek a Sin City-nek vagy a Watchmennek és immár a Logannek. Reménykedjünk, hogy a Deadpool és a Rozsomák búcsúfilmje sikerének hatására sűrűbben láthatunk majd ilyen besorolású képregény-filmeket a jövőben.

Top 5 képregényfilm listás

Update: Túl vagyok a Noir Edition verzión. Sajnos nem sikerült lenyűgöznie. Szerintem a moziváltozat színvilága teljesen megfelelő volt. Csak pár képsorra mondanám, hogy jól mutatott noirban. Persze így is jó film, de nem hiszem, hogy szükség volt ezekre a változtatásokra. Akkor már inkább egy bővített kiadást, vagy alternatív vágást adott volna ki a stúdió. Még egy megfigyelés: eredeti nyelven néztem (moziban sajnos csak magyar szinkronnal vetítették felénk) és bár dicsérik a magyar változatot, szerintem a magyar szöveg kiötlője lehetett volna (sokkal) kreatívabb a vulgáris részeknél. Elvégre nyelvünk trágár rétege is van olyan színes, mint az irodalmi. (Az egyik jelenetnél még csak a szájra illesztéssel sem kellett volna szöszölni, erre vagy húsz, egymás után elhangzó "B@$zki!"-t sikerült kiötölni.)

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»

1