Közösség

Vélemény:

 

76 The DUFF

(2015)

The DUFF

 
habtündér   2015.03.19 03:32
0

Egyetértek az imdb 70%os értékelésével!

Vegyes érzéseim voltak a filmmel kapcsolatosan, egyrészről nyilván nem vártam egy eget rengető alkotást, de azért a neten keringő dicsőítő vélemények némiképp megemelték az elvárásaimat, s talán ezért kicsit csalódtam.. tipikus tini romkom és én nem láttam benne semmi újszerűt, vagy különlegeset,mint ahogy azt sokan írták külföldi oldalakon.

Persze voltak vicces részek is, meg fontos mondanivaló is;) stb. és igazából nekem a főszereplőkkel sem volt bajom, így összességében a megnézését nem bántam meg, mivel ráadásul -szégyenemre:D- én alapvetően kedvelem a sztereotíp romkom-okat is, amennyiben azért vannak szimpatikusak karakterek benne és kellőképpen kikapcsol a történet. - bár azt még nem tudom, hogy többször is megnézném e..



Szóval, egy szó,mint száz: ezt a filmet elsősorban CSAK (olyan) tiniknek vagy lélekben még tiniknek ajánlanám, akiket nem zavar, hogy lényegében ugyanazt az alapsztorit látják 100adjára (a képek alapján leszűrhetitek,hogy mire gondolok!:P), csak kicsit más köntösben! ;)