2018.12.27 14:54 HercegPeter Olvasottság: <100x
0

Egy újabb gyenge akciófilm

Az ilyen filmeknél mindig bajban vagyok, ugyanis nehéz spoiler nélkül elemezni. Ez most sem fog menni, szóval előre szólok: Spoilerveszély!!!! Elég gyorsan sikerült kiakasztania ezzel az egy perce találkoztunk mégis tökéletesen ismerjük egymást és tudjuk mire gondol a másik dologgal. Már-már túlzottan okosak akartak lenni. Amikor ez megy egy filmben én a falat kaparom.

Öt lépésre előre ismerik a másik minden mozdulatát, úgy hogy elméletileg akkor látták egymást először. Ha ez valóban így lenne akkor tényleg a legrosszabb filmek közé sorolhatnánk. De ugyebár átverés az egész (szóltam, hogy spoiler). Így már mindjárt érthető a dolog.

Egy újabb gyenge akciófilm

De így is van egy kis bökkenő, mert ez ugyebár csak a film végén derül ki (habár volt egy pont -ahol kiderül, hogy mindketten az utcán nőttek fel-, ahol sejteni lehetett). Ezt két oldalról lehet nézni. Ha az elején kiderül, akkor a film csattanója értelmét veszti, de legalább nem úgy kell végignézni, hogy ez meg mi a szar? De így meg meg van az esélye, hogy a kevésbé türelmesebbek kinyomják fél óra után. Be kell vallanom, én elgondolkodtam rajta, hogy van-e értelme végignézni? Már mindegy, ez így maradt. A kérdés csak az, hogy 2 percnyi élvezet ellen tud-e súlyozni másfél órányi szenvedést? Szerintem nem. A történet egyébként egy borzasztó egyszerű terroristás-kihallgatós sztori, tele közhelyekkel, amit sikerült értelmetlen szintre bonyolítani. A nagy nyomozás közben még a nácikkal is leszámolnak. Arról már ne is beszéljünk, hogy az informatikus csaj és a nyomozást vezető nő is bombázó. A rossz alakítások nem meglepőek, hiszen nem igazán láttunk egy komolyabb színészt sem a csapatban. A főszereplő fickó például egy pankrátor. Ennek fényében a bunyók lehettek volna kicsit jobbak.

akció | thriller

Miután az F.B.I.-hoz egy névtelen fenyegetés érkezik, az ügynökség az egyik legjobb emberét és egy I.T. specialistát veti be, hogy elfogjanak egy zseniális bűnözőt. több»

0