2019.01.23 02:10 Maron Szilárd Olvasottság: <100x
2

Zseniális romantikus-dráma film, mindenképpen muszáj látni!

Ez a film a 2018-as filmek közül a legcsodálatosabb, legkellemesebb, legmeglepőbb film volt, hiszen teljesen magával ragadó, egyben a történetben szívet marcangoló, őszintén nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Nagyon tetszett rendezés, a színészi játék, a zene és a történet, számomra ez a romantikus dráma filmek egyik megtestesítője, éllovasa. Tökéletes. Csillagos ötös.

Bradley Cooper, mint egyik főszereplő, ezzel az alakításával, sőt e film rendezésével nálam sikeresen megnyerte, hogy a LEGNAGYOBB filmrendező nevek között emlegessem (Robert Zemeckis és a többiek). Bradley és Lady Gaga fantasztikusan kiegészítik egymást; Lady Gaga az énekkel, Cooper a fenomenális színészi teljesítményével, remekül tudta hozni a szerepét, a lecsúszott, lelkileg sérült, sikeres, de mégsem elégedett alkoholista, kábítószeres zenész-énekest. Kettejük szereplése egyszerűen zseniális, nagyon jó látni, hogy két ilyen sztár között mennyire is működik a biológiai kémia, a kölcsönhatás...

Zseniális romantikus-dráma film, mindenképpen muszáj látni!

Bevallom, fiúként, miközben néztem a filmet, nem egyszer kifacsarta a szívem néhány jelenet, sőt a végén még sírtam is, eléggé, dehát én egy érzékeny típus vagyok, engem nagyon megérintett a film.

Csodálatos, egyszerűen tökéletes, romantikus-drámai filmet láthatunk, melyet nálam, egyetlen egy film sem tud most felülírni, egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem, de igaz a Trailer és nagyon tetszett, meg már hallottam Lady Gaga számait ebből a filmből, így volt hová elhelyezni...

Nem nyálas, nem csöpögős, fantasztikus, pörgős, izgalommal teli, de mégis szívet marcangoló, sírós film ez, de ez így pont a TÖKÉLETES!

Remélem az Oscaron sok díjat fog megnyerni a film, mint a legjobb rendezés, díszlet, zene, legjobb főszereplő páros stb..

Engem abszolút megnyert a film, érdemes angolul, az eredeti nyelven, magyar feliarattal nézni, úgy még libabőrösebb az élmény!

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom! :)

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper egy jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga leáldozóban van: a férfi... több»

2