82% 63 szavazat
A lelkek alkímiája

A lelkek alkímiája

Alchemy of Souls
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
23
Szereplők (23)
35
Képek (35)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum
Denilke  

Sorozat áttekintés

1. évad (2022) - 20 epizód
2. évad (2022) - 10 epizód

Hol nézheted

FILMINFÓ

Két ember sorsa váratlan fordulatot vesz, amikor az elhunytak lelke visszatér az élők világába, amit csak "hwanhonsool" néven emlegetnek.

(Hupka Adrián)

Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2022.06.18. | Netflix (2022.07.23.)
 
2023.12.30 Denilke

legújabb vélemény

Eleinte nem értettem, ki kivel van, és ki mit is csinál... aztán szépen kezdett kirajzolódni számomra a történet... és akkor megnéztem megint elölről... ez az első mágusos filmem, így nem igazán vagyok otthon ebben a témában... Végignéztem az első év... Több

0
 
2022.09.13 JRD

Egy újabb koreai sorozat, mely betalált...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Bevallom, odaszegezett álmatlan éjszakáimon a tévé elé. Romantikus, intrikus, néha annyira gyermeteg, hogy az már imádni való. Egy történelmi kalandregény, mely egyáltalán nem történelmi. Remekül alkalmazták benne a modern és az ősi hagyományokat és kifejezéseket. A történet folyamatosan érdeklődésben tartja a nézőt. A karakterek érdekesek, néhol szinte burleszkbe illő pillanatokkal. Látványos akciójelenetekkel fűszerezték, de nem annyira, hogy az akció elvigye a történetet. Ez egy szerelmi történet, mégsem érzed azt, hogy csakis erre fektették volna a hangsúlyt. Érdekes, hogy hány jellem vonul végig a történetet. Érdemes megnézni, hiszen mindig érdekes történet egy orgyilkos és egy elkényeztetett ficsúr kibontakozó szerelme. A történetben adott egy tiltott varázslat, a lelkek alkímiája. Adott egy lélekváltó orgyilkos és egy gondtalan aranyifjak életét élő fiatal fiú, akiből az orgyilkossal való találkozás során - rögös úton, de - férfivá lesz. Adott egy évtizedeket átívelő titok. Vajon mi lesz a vége a történetnek? Reméljük happy end! Ez egy tökéletesen kivitelezett sorozat, mely méltó helyre kerülhet a sorozatok világában. Mindenképpen érdemes a figyelemre! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.07.25 Sraczjanos

Ez a show kétségkívül az egyik legjobb, amit eddig láttam. Elismerésem a rendezőnek és a színészeknek a csodálatos tehetségükért. Minden egyes epizód örömet okoz nekem, ami arra késztet, hogy még többet nézzem.

0
 
2022.06.21 milefoton

Ez az egyik legjobb koreai dráma! Nagyon szórakoztató, eredeti, nagyszerű díszletekkel és egy olyan cselekménnyel, amely soha nem unalmas. Alig várom a következő részeket!

0
 
2023.10.20 Quelle

Ez meg mi volt!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sok koreai sorozat van a hátam mögött... Ez bizony benne van a három legrosszabb között. Kb. a 17. résznél kezdett érdemben megszólítania, és tettem le a kezemben lévő tabletet, amin egyébként pasziánszoztam. Összeszedetlen, elkapkodott. Az utolsó rész miért kellett??? SPOILER! 1. A vérférges fickó a befejezés szerint így éli le az életét, fájdalmak között, hogy fogalma sincs a féregről. 2. A főgonosz vajon miért nem nyerte el méltó büntetését? 3. Ki húzta ki a lányt a vízből? ...és miért?

0