Közösség

Vélemény:

 

86 Raya és az utolsó sárkány

Vitte a pálmát!

 
Informer2   2023.04.12 18:16
0

Hmm, na lássuk csak. Önmagában, egy fantasztikus animációs film, amely izgalmas történetet mesél el egy fantasztikus világban. A filmben a főszereplő, Raya, aki egy harcos hercegnő, küldetése, hogy megtalálja az utolsó sárkányt, aki képes lehet megmenteni az embereket a gonosz erők elől.

Az animáció fantasztikus, minden egyes jelenet látványos és lenyűgöző. A karakterek nagyon jól kidolgozottak, és könnyen lehet azonosulni velük, beleértve a főszereplő Raya-t is, akinek erőszakos múltja és megbízható személyisége az egész filmet áthatja.

Az történet nagyon érdekes és izgalmas, és tele van fordulatokkal és meglepetésekkel. A filmben feltűnően jelenik meg az ázsiai kultúra, amely nagyon érdekes és tanulságos volt.

A zenék és a hangok nagyon jók, és nagyon jól illeszkedtek az adott jelenethez. A film teljes egészében érzelmes és inspiráló volt.

Összességében, egy fantasztikus film, amely minden korosztály számára ajánlott. Aki szereti az izgalmas történeteket, a fantasztikus világokat és az érzelmes karaktereket, annak ez a film biztosan tetszeni fog.